Secretele nebănuite ale Mihaelei Rădulescu. Vedeta PRO TV a dezvăluit ce intervenții o ajută să arate impecabil, la 52 de ani

Secretele nebănuite ale Mihaelei Rădulescu. Vedeta PRO TV a dezvăluit ce intervenții o ajută să arate impecabil, la 52 de ani
Secretele Mihaelei Rădulescu

Imaginea Mihaelei Rădulescu a fost aspru discutată de-a lungul timpului. Care sunt secretele trupului său de vis și invidiat de multe doamne și domnișoare. Câte operații estetice și-a făcut pentru a arăta așa?

Câte operații estetice are Mihaela Rădulescu?

Mihaela Rădulescu a acceptat să vorbească despre unul din cele controversate. Vedeta în vârstă de 52 de ani se menține în formă cu ajutorul unui regim echilibrat de viață. Bruneta revine din nou în atenția fanilor după o pauză meritată.

Diva trustului Pro TV va juca rolul de juriu în show-ul Masked Singer. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au rămas impresionați de imaginea sa încă de la anunțul că va face parte din echipă. Aceasta pare că s-a reinventat pentru că arată sublim, are o siluetă de invidiat și un chip fără imperfecțiuni.

‘Una e să faci tinere vedete de 20, până în 30 de ani, perfecte. Ele oricum sunt perfecte. Asta le spun mereu: challenge-ul e la mine. Over fifty. Când ajungi la femeia de 50 de ani, altfel o machiezi, altfel îi faci părul, altfel îi pui rochia pe ea.

Și atunci și pentru ei e interesant și, cred că sunt eu o școală pentru ei. Și mie îmi convine pentru că îi văd foarte entuziasmați de ce fac. Sunt foarte mulțumită de rezultat’
Mihaela Rădulescu (Sursa: cancan.ro)

Care sunt trucurile vedetei?

Vedeta a recunoscut că a apelat întotdeauna la tratamente estetice, iar în tinerețe credea cu tărie că cele scumpe o vor ajuta peste ani, ulterior a început să aibă altfel grijă de ea.

De asemenea, aceasta a mai mărturisit că face des ‘‘proceduri nechirurgicale, proceduri, semi-chirurgicale”. De exemplu, pentru atenuarea ridurilor apelează la lifting.

‘Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat. Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte’
Mihaela Rădulescu

Mai mult decât atât, vedeta de la Pro TV a mai spus că nu consumă deloc alcool, face mult sport și mănâncă echilibrat, dar își satisface totuși poftele ca în tinerețe. Un alt lucru important este că se hidratează corespunzător, mai ales dacă are evenimente sau de filmat o zi întreagă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI