Secrete din culisele Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu actorii când nu se filmează

Secrete din culisele Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu actorii când nu se filmează
Secrete din culisele Las Fierbinți pe care fanii nu le știu

Românii sunt înnebuniți după serialul care le cucerește inimile deja de mulți ani. Majoritatea vor să știe care sunt secretele de dincolo de camerele de luat vederi. Iată că s-a aflat! Ce se întâmplă cu actorii când nu se filmează?

Las Fierbinți: ce se întâmplă cu actorii când nu filmează?

Zilele acestea se filmează cel de-al 19-lea sezon al serialului fenomen din România. ‘Las Fierbinți’ a reușit nu doar să ajungă rapid la inimile tuturor, ci și să rămână acolo preț de ațăția ani așa cum nu a mai făcut-o un proiect de comedie. Majoritatea filmărilor au loc pe ulițele satului Fierbinți, după cum indică și numele, la deja celebra cârciumă din sat și casele personajelor principale din serial.

Cei care urmăresc cu zâmbetul până la urechi întâmplările din acest vor să știe și cum se relaxează actorii lor preferați sau care este situația de dincolo de camerele de luat vederi. Majoritatea celor care fac parte din echipă sunt foarte buni prieteni care și lucrează împreună de zece ani și care au crescut alături de personajele pe care le interpretează.

De multe ori a trebuit chiar să se oprească filmările din cauza frigului:

“La un moment dat, am făcut un frig de nu mai ştiam de noi, am ajuns acasă şi direct într-o baie fierbinte m-am oprit. Este greu să filmezi şi să fie foarte frig, însă trebuie să respectăm organizarea filmărilor. Deşi suntem atenţi la vreme, câteodată ni se mai dau planurile peste cap pentru că ori e frig, ori începe ploaia”, arată surse de pe platouri, conform click.ro.

Cum sun tratați actorii?

Artiștii sunt tratați foarte bine pentru că toată lumea are grijă de ei și la orice nevoie ar avea în multele ore pe care le petrec la a doua lor casă. Există câteva corturi care sunt dotate cu bănci unde își pot lua masa de prânz care este asigurată de o firmă de catering. Peste 100 de specialiști muncesc zi de zi la serialul care este o reală încântare pentru telespectatorii care se adună într-un număr cât mai mare în fața televizoarelor, arată audiențele.

Satul Fierbinți este de zece ani mai mereu plin de fani care se adună inclusiv în perioada de filmare pentru a face poze cu actorii sau pentru a admira locurile pe care le văd pe micile ecrane. Cu toate astea, echipa își vede în continuare de treabă, lăsându-i să se bucure de ‘priveliște’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI