Se întâmplă acum cu Ianis Hagi. Vestea uriașă de milioane de euro pentru fiul Regelui

Se întâmplă acum cu Ianis Hagi. Vestea uriașă de milioane de euro pentru fiul Regelui

E bătaie mare pe Ianis Hagi. Una dintre forțele Europei este dispusă să ofere o sumă peste clauza impusă de Genk, pentru transferul definitv al fotbalistului român.

Se întâmplă acum cu Ianis Hagi. Vestea uriașă care i-ar aduce milioane de euro fiului Regelui

Ianis Hagi i-a cucerit pe cei de la Lazio, gruparea din Serie A dorindu-l cu ardoare pe mijlocașul român. Deocamdată, internaționalul român este jucătorul formației belgiene Genk, care l-a împrumutat la Glasgow Rangers. Pentru gruparea de pe Ibrox Park, Ianis Hagi a jucat 11 meciuri în toate competițiile, a marcat trei goluri și a dat două pase decisive. A avut o contribuție însemnată la calificarea scoțienilor în optimile de finală ale Europa League, după o evoluție impresionantă în dubla cu Braga. Competițiile fotbalistice sunt momentan întrerupte, din cauza crizei epidemiologice, însă nu și discuțiile pentru transferurile unor jucători.

Lazio pare din ce în ce mai aproape de un transfer definitiv al lui Ianis Hagi. Este un obiectiv clar pentru gruparea din capitala Italiei, directorul sportiv Igli Tare fiind convins de valoarea fiului lui Gheorghe Hagi. 5 milioane de euro este suma cerută de Genk pentru un transfer definitiv. Oficialii lui Lazio caută soluţii pentru a întări echipa care este aproape sigură de prezenţa în grupele UEFA Champions League sezonul viitor.  Iar numele lui Ianis Hagi este frecvent vehiculat de presa italiană. Este apreciată polivalența fotbalistului de 21 de ani, care poate juca şi ca al doilea vârf şi în spatele atacanţilor, dar şi pe flancuri. Mai mult, are viteză, tehnică, loveşte mingea cu ambele picioare. Surse din anturajul românului au dat de înțeles că acesta ar prefera să joace din nou în Serie A.

Cum ar putea ajunge Ianis Hagi la Lazio

Transferul lui Ianis Hagi la Lazio ar putea fi stopat chiar de Glasgow Rangers, echipa pentru care a jucat românul la începutul acesui an. Chiar se vehiculează un scenariu în acest sens. Și aici intră pe fir Rangers, care are opțiunea de cumpărare pentru 5 milioane de euro. Dacă scoțienii nu vor activa clauza, cei de la Lazio sunt dispuși să ofere chiar cu un milion de euro mai mult, pentru a-l aduce pe român în Serie A, acolo unde a mai evoluat pentru Fiorentina, însă fără succes.

O altă posibilă variantă ar fi ca Glasgow Rangers să îl cumpere pe Ianis Hagi, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă gruparea scoțiană. Dar, tocmai Ianis ar fi văzută ca o posibilă soluție de ieșire din criza financiară, scoțienii urmând să-l cedeze pentru a face profit. Conform speculațiilor din Peninsulă, italienii cred că scoţienii ar intenționa să ceară 10-12 milioane, preţ care ar putea deveni un obstacol chiar dacă biancoceleştii îl consideră o investiţie de viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI