Se împacă Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc?! Surpriză în showbiz, Sorana Cîrstea se va enerva să vadă așa ceva (exclusiv)

de: Ana Maria Păsat
11 08. 2021

Ce se întâmplă cu Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc la 4 ani de la divorț. Un nou început? Sunt părinții a doi copii, au divorțat în mare secret, în anul 2017, dar sentimentele par să nu se fi stins defnitiv, chiar dacă fiul lui Ion Țiriac este implicat într-o relație cu Sorana Cârstea.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc s-ar putea împăca

Timp de 17 ani, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au forma unul dintre cele mai frumoase cupluri din sw-bizz-ul autohton. Relația lor a fost pigmentată cu multe despărțiri și împăcări, până când s-au căsătorit civil, în anul 2009, la Monte Carlo.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au împreună doi băieți, care locuiesc cu mama lor. Ambii părinți se implică în creșterea acestora, chiar dacă au divorțat în mare secret, în anul 2017. De atunci, Ileana a preferat să nu se implice în altă idilă amoroasă.

În tot acest timp fostul soț s-a afișat în compania tenismanei Sorana Cârstea. În ultimul timp însă, cei doi par să se înțeleagă mai bine decât oricând. Potrivit apropiaților, nu ar fi exclusă o eventual împăcare.

”Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire.”, ne-a povestit o persoană apropiată brunetei.

Ileana este monitorizată de bodyguarzi

Ileana este o mamă cu normă întreagă și are grijă de băieții săi, Alexandru şi Nicholas Noah. Copiii fac sport, au diverse activități. Tatăl lor, Ion Ion Țiriac, are grijă în același timp și de siguranța celor doi moștenitori ai imperiului Țiriac.

Peste tot pe unde merg, aceștia sunt supravegheați de body-guarzii gata să intervină, în caz de ceva. Potrivit convenției dintre Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, micuții nu sunt expuși public.

Nici măcar apropiații nu știu exact la ce școală învață aceștia sau la ce club de fotbal sunt legtimați și cu atât mai puțin în ce vacanțe pleacă.

Cuplul a anunțat divorțul la doi ani de la despărțire

În timpul căsătoriei, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc locuiau la Monte Carlo. După divorț, Ileana s-a mutat cu copiii în România, într-una dintre proprietățile familiei Țiriac. Cei doi au decis să anunțe că au divorțat la doi ani de când nu mai formau un cuplu.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum doi ani.

Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi ne-am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate”, scria Ileana Lazariuc.