Se despart Irina și Răzvan Fodor?! Ce se întâmplă acum între ei, semnele sunt clare

Se despart Irina și Răzvan Fodor?! Ce se întâmplă acum între ei, semnele sunt clare
Se despart Irina si Razvan Fodor! Ce se intampla acum intre ei, semnele sunt clare

Probleme în paradis? Irina și Răzvan Fodor i-au pus pe gânduri pe fanii lor de pe rețelele sociale, după ce au fost absenți din mediul online, de mai bine de două săptămâni. De când s-a întors acasă, din America Express, fosta prezentatoare de la Dancing on Ice nu a mai fost activă în social media. Ce concluzii au tras urmăritorii vedetei.

Irina și Răzvan Fodor au probleme în căsnicie?

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de o decadă și au împreună o fetiță minunată.

Deși sunt exemplul unei familii ideale, așa cum fanii celor vedete i-au caracterizat de fiecare dată, se pare că, recent, cei doi soți ar fi avut probleme în căsnicie.

Irina Fodor s-a întors în România în urmă cu două săptămâni, după ce a fost plecată în America Latină, acolo unde a fost prezentatoarea celui mai aventuros reality-show, America Express – Drumul Aurului.

Internauții au observat că atât ea, cât și soțul ei, Răzvan Fodor, sunt absenți pe Instagram și Facebook de două săptămâni, ceea ce nu s-ar mai fi întâmplat anterior.

Din acest considerent, admiratorii Irinei Fodor din social media se întreabă dacă nu cumva frumoasa brunetă și partenerul ei de viață ar avea probleme în mariaj, bănuind-o pe divă că s-ar fi răcit de soțul ei, în această perioadă. Desigur, toate acestea sunt supoziții.

Irina Fodor, surprinsă de paparazzi în casa lui Ștefan Bănică

Pe de altă parte, cei mai mulți dintre susținătorii cuplului sunt de părere că Irina și Răzvan Fodor s-ar bucura de timpul petrecut împreună, fără să fie distrași de social media, pentru a recupera timpul pierdut în ultimele luni, când bruneta a fost plecată să filmeze emisiunea de la Antena 1.

Reamintim că, la începutul anului 2022, Irina Fodor a fost surprinsă în casa lui Ștefan Bănică, pe vremea când soția lui Răzvan Fodor și celebrul artist prezentau împreună show-ul „Dancing on Ice: Vis în doi” la Antena 1.

Cârcotașii de atunci au emis o ipoteză periculoasă, potrivit căreia cele două vedete ar fi fost mai mult decât colegi de trust, având în vedere faptul că Irina Fodor și Ștefan Bănică s-au întâlnit în ziua în care Lavinia Pîrva, soția rockstarului, nu era acasă.

Desigur, cei doi s-ar fi putut întâlni pentru a repeta pentru emisiunea Dancing on Ice. Niciuna dintre vedete nu a comentat episodul în cauză.