30 aug. 2022 | 07:56

Schimbări în noul sezon ‘Visuri la cheie’. Ce se va întâmpla în emisiunea de la Pro TV

Emisiuni TV
Schimbări în noul sezon ‘Visuri la cheie’. Ce se va întâmpla în emisiunea de la Pro TV
Sezonul 9 revine pe micile ecrane

În ultimii 8 ani, telepectatorii PRO TV au avut parte de povești emoționante, situații dramatice, dar cu final fericit. Încă din primul an de difuzare, 2014, „Visuri la cheie” a avut un suces enrom la public. La primul episod show-ul a avut o audiență de aproape 2 milioane de români. Astăzi aflăm că producătorii anunță schimbări în noul sezon ‘Visuri la cheie’.

PRO TV face schimbări în noul sezon ‘Visuri la cheie’

În 2014 primul sezon al acestui show l-a avut ca prezentator pe actorul Dragoș Bucur. Alături de o echipă de arhitecți și constructori, Dragoș Bucur a mers prin țară, în încercarea de a face oamenii mai fericiți.

Formatul, preluat după un show similar din Statele Unite ale Americii, „Extreme Makeover – Home Edition”, i-a adus postului din Pache Protopopescu audiențe importante, în primul an cel puțin. Ca fapt divers, peste ocean emisiunea ține 50 de minute, cu tot cu spoturi publicitare. La noi e ceva mai mult, aproape de 90 de minute.

În 2018 producătorii anunțau o primă schmbare majoră, prin apariția unui alt prezentator al emisiunii, Corneliu Ulici, dar și a echipei de arhitecți. După doar un sezon, Dragoș Bucur revine în 2019, alături de echipa nou-formată de arhitecți filmând următoarele sezoane.

Noua echipă, care-i va sta alături, în acest sezon 9, lui Dragoș Bucur, este formată din Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil, singurul care a mai fost prezent într-un alt sezon.

„Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi. Anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie.

Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună”, a declarat Mara Ciubotaru legat de emisiune.

Sezonul 9 revine pe micile ecrane

Conform declarațiilor producătorilor, Dragoș Bucur și colegii să vor reveni pe micul ecran de la ora 21:00, cu al IX-lea sezon, în fiecare miercuri. Vor face ceea ce au făcut și până acum, timp de 8 sezoane, și anume să facă oameni mai fericiți.

Andrei Samoil, un mai vechi participant la acest show, declara recent că: „Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie și abia aștept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutățile pe care viața ni le aruncă în cale, fără să renunțăm. Se poate să reclădim după ce „construcțiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunță și continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înțelegem și să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru”, conform ProTV.

Rămâne să așteptăm startul noului sezon. Să vedem care sunt provocările și aventurile echipei conduse de Dragoș Bucur la „Visuri la cheie”. Emisiunea revine, în fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Stagiul de cotizare. Informații importante de la Casa de Pensii
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Taxele care ar putea fi majorate începând cu 2025. Românii trebuie să se pregătească
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
BANI în PLUS la RECALCULARE! ADEVERINȚELE trebuie DUSE URGENT la CASA de PENSII
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro