Schimbare majoră la Românii au Talent. Fanii au aflat asta abia azi, ce se întâmpla la PRO TV

Schimbare majoră la Românii au Talent. Fanii au aflat asta abia azi, ce se întâmpla la PRO TV
”Românii au Talent” a bătut recordul audiențelor în weekend

Celebra emisiune-concurs ”Românii au Talent” a intrat din weekend în faza semifinalelor. Peste un milion de români s-au uitat vineri seara la prima semifinală din sezonul 11 al popularului show de televiziune. Numai că PRO TV a făcut modificări în grila de programe, începând de astăzi, 17 mai 2021.

”Românii au Talent” a bătut recordul audiențelor în weekend

Într-o mutare surprinzătoare PRO TV a demarat sezonul 11 din ”Românii au Talent”. Filmat în condiții de securitate, doar cu jurații în platou, show-ul a reușit să aibă audiențe și în acest an. Deși la concurență directă cu ”Survivor România”, difuzat de Kanal D, show-ul a reușit să se mențină în poll-position.

După audițiile care au fost difuzate în fiecare zi de luni și vineri a săptămânii, din 14 mai s-a trecut în etapa următoare. La ”Românii au Talent” au început semifinalele, prima ediție fiind difuzată vinerea trecută, pe 14 mai. Conform celor de la Paginademedia.ro, PRO TV a reușit să fure prima poziție în audiențe. PRO TV a înregistrat aproximativ 1,9 milioane de români în fața micilor ecran.

Recordul serii, mai spune Paginademedia, a fost de 2,6 milioane de telespectatori. Astfel PRO TV a devansat, fără discuții, competițtorul direct, Kanal D.

A doua semifinală în weekend

Încă de la startul audițiilor PRO TV a transmis în fiecare zi de luni și vineri popularul show de televiziune. Începând de vineri, au început semifinalele. În prima ediție românii și-au putut vota favoriții dintre cei 12 concurenți ajunși în această fază.

La finalul serii, după stop vot, în marea finală ”Românii au Talent” au ajuns primii cinci concurenți. Este vorba de Ana Maria Mărgean, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, GIM şi Rareş Trufea.

Obișnuiți deja cu dubla transmie a show-ului, românii vor fi dezamăgiți. Astăzi, 17 mai, nu vor putea urmării a doua semifinală. Deși anunțată încă de la prima semifinală, românii au aflat abia aseară cu luni 17 mai nu va fi programat un nou episod din show. Pentru ora 20:00, astăzi, este programat un film de acțiune, ”Need for Speed”, conform Paginademedia.ro.

Următoarea semifinală va fi difuzată doar vineri, pe 21 mai, de la ora 20:00. Ca și la prima semifinală, românii își vor putea vota favoriții pentru marea finală ”Românii au Talent”.

Votul va putea duce doar cinci concurenți mai departe. Mai există șansa ca la a doua semifinală să mai fie votat de juriu un al șaselea. Rămâne să așteptăm seara de vineri, 21 mai, și să vedem care vor fi următorii cinci concurenți din finala ”Românii au Talent”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI