Schimbare în grila de programe Kanal D, din 16 aprilie. Ce decizie s-a luat acum

de: Alexandra Chivu
10 04. 2020

Din cauza pandemiei de COVID-19, televiziunile au fost obligate să își modifice planul, în contextul în care emisiunile LIVE nu au mai putut avea loc din cauza măsurilor de distanțare socială. Grila de programe Kanal D a suferit și ea o schimbare majoră, dar posibil foarte plăcută de public, datorită a ceea ce va difuza postul TV turcesc din 16 aprilie.

Schimbare în grila de programe Kanal D, din 16 aprilie

În condițiile date, pe toate posturile de televiziune au apărut emisiuni înregistrate, reluări, filme și seriale. Kanal D a rămas cu ”Teo Show”, ”Puterea Dragostei”, ”Știrile Kanal D”, ”Mă numesc Zuleyha”, ”Vulturii de noapte”, ”Pastila de râs”, ”În căutarea adevărului” și câteva filme. Pentru a suplimenta, reprezentanții postului au hotărât să introducă în grilă un nou serial.

Potrivit paginademedia.ro, este vorba despre ”Familia Medici: Conducătorii Florenței”. Serialul istoric va debuta săptămâna viitoare pe sticlă, iar primul episod va fi difuzat joi, 16 aprilie, de la ora 22:00. Producția va fi două zile pe săptămână, în fiecare joi și vineri.

Despre producție

”Familia Medici: Conducătorii Florenței”/ „Medici: The Magnificent”, este o frescă socială a Florenței secolului al XV-lea, sub influența lui Lorenzo de Medici, supranumit Magnificul. Serialul prezintă o călătorie impresionantă în Florența anului 1469, când tânărul Lorenzo de Medici și fratele său, Giuliano, inspirați de tineri artiști ai vremii, pun fundația unor schimbări radicale de viziune diplomatică și culturală.

Nevoia de nou și deciziile luate potrivit credințelor lor vor duce la un conflict cu liderul altei familii influente din Florența, bancherul Jacobo Pazzi, interpretat de actorul Sean Bean, ce a impresionat întreaga lume cu rolul lui Ned Stark, lordul din Winterfell, în ”Urzeala Tronurilor”. Pazzi va fi rivalul permanent al lui Lorenzo, cel care îi va forța acestuia limitele ingeniozității politice.