Schimbare în grila Antena Stars. Cu cine a fost înlocuit Andrei Ștefănescu, după ce a demisionat în direct

Schimbare în grila Antena Stars. Cu cine a fost înlocuit Andrei Ștefănescu, după ce a demisionat în direct
Schimbare în grila Antena Stars. Cu cine a fost înlocuit Andrei Ștefănescu

Andrei Ştefănescu, coprezentatorul matinalului de la Antena Stars şi-a dat demisia în direct. Astfel, Nasrin Ameri va prezenta matinalul cu Dima Trofim.

Schimbare în grila Antena Stars. Cu cine a fost înlocuit Andrei Ștefănescu, după ce a demisionat în direct

Telespectatorii matinalului de la Antena Stars au avut parte de o demisie în direct, duminică dimineaţă. Andrei Ştefănescu şi-a prezentat demisia în timp ce prezenta emisiunea alături de Nasrin Ameri. Acesta a prezentat matinalul împreună cu exotica prezentatoare timp de doi ani.

Andrei Ştefănescu a decis să se retragă de pe micile ecrane, dar nu va părăsi Antena Stars. În timp ce acesta îşi anunţa demisia, în platoul emisiunii se afla şi înlocuitorul lui, Dima Trofin.

Nu este cazul să dramatizăm”, a declarat acesta, după anunțul demisiei.

Astfel că, exotica prezentatoare TV a încercat să mai înveselească atmosfera cu un zâmbet, prezentându-l pe Dima Trofim ca viitor coleg al său. Acesta din urmă va prezenta matinalul împreună cu Nasrin Ameri începând de miercuri 8 aprilie.

Dima Trofim îi va lua locul lui Andrei Ştefănescu în matinalul Antena Stars
Dima Trofim îi va lua locul lui Andrei Ştefănescu în matinalul Antena Stars. Sursa foto: click.ro

Astfel, solistul Andrei Ştefănescu va fi înlocuit în cadrul matinalului tot de un cântăreț-actor, cu care Nasrin Ameri va prezenta în continuare emisiunea. În plus, Andrei Ştefănescu nu va părăsi trustul din Băneasa, ci se va lucra la alte proiecte.

Vreau să îi mulțumesc lui Nasrin pentru tot ce am trăit alături de ea, pentru felul în care m-a primit și m-a făcut să mă simt aici, pentru că trebuie să vă anunț că pentru mine astăzi este ultima emisiune la matinal.

De miercuri, Dima va fi cel care îmi va lua locul, eu urmând să prezint o altă emisiune alături de Majda, seara, începând de la ora 19:45.

Vă mulțumesc pentru faptul că v-ați uitat la noi, îi mulțumesc lui Munti pentru mâncare pe care mi-a făcut-o în tot acest timp, îi mulțumesc și Olguței și cine știe, poate viața ne va mai aduce împreună”, a spus Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii Star matinal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI