Schimbare cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici la Kanal D. Fanii nu se așteptau

de: Ștefan R. Apostol
06 06. 2024

După ce a ieșit din grila Kanal D, Teo a decis să revină, de data asta făcând echipă cu Ilica Vandici, dar în grila postului Kanal D2, cele două aflându-se la cârma unui nou format, „Follow Us!”. Acum producătorii anunță o schimbare cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, schimbare la care fanii nu se așteptau.

Kanal D2 anunță o schimbare cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Revenită pe micile ecrane, după o pauză de mai multe luni din lumea televiziunii, Teo Trandafir accepta provocarea de a face echipă cu Ilinca Vandici într-un nou format de emisiune, mai dinamic și plin de vedete, sub titulatura de „Follow Us!”:

Ca urmare a creșterii viziblității și a ratingului, producătorii de la Kanal D2 anunță o schimbare cu emisiunea „Follow Us!”, precizând că se va modifica ora de difuzare a show-ului, air îndrăgita prezentatoare spune că:

De luni, ne așternem la vorbă seara, de la 21:00! Rămânem la fel de curioase, de dornice să vă aducem în discuție cele mai interesante subiecte!

Vă mulțumim că sunteți cu ochii pe noi și vă invităm în continuare să ne dați idei, să ne spuneți ce vă interesează, pentru că ceea ce vă preocupă pe dumneavoastră ne reține nouă atenția”, a spus Teo Trandafir.

Cele două vedete fac echipă bună

După ieșirea din grila de programe e emisiunii sale, „Teo Show”, îndrăgita vedetă revenea la marea ei dragoste, radioul, alăturându-se echipei de la Radio Impuls.

Ulterior, mai-marii Kanal D au decis să o readucă în prim-plan cu acest nou format de emisiune la proaspătul deschis Kanal D2, iar conform reacțiilor venite de la fani, Teo Trandafir face echipă buna alături de Ilinca Vandici. Cât despre debutul acestei emisiuni, vedeta declara:

„Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună.

Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la Follow us!”, a declarat Teo Trandafir.

“Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute și utile experiențe”

Se pare că și Ilinca Vandici este mulțumită de cm decurg lucrurile în noua provocare, mai ales că împarte ecranul cu Teo. Ba mai mult, odată cu această nouă schimbare cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, cea din urmă spune că “Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute și utile experiențe”:

“Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute și utile experiențe în fața micului ecran.

E natural să îți dorești să discuți, să înțelegi întâmplări, acțiuni, oameni, dar să îți și dorești să te relaxezi, în același timp. Asta facem la <Follow us!>, și sunt bucuroasă că reacțiile publicului sunt atât de frumoase.

Începând de luni, va așteptăm alături de noi, în fiecare seară, de la 21:00”, a spus Ilinca Vandici.

Așadar, începând de săpătmâna viitoare, fanii le vor putea urmări pe cele două prezentatoare, de la ora 21:00, până joi, doar la Kanal D2.