Scene șocante în Iași. O tânără, snopită în bătaie de fostul iubit înarmat cu un cuțit. Victima se plimba pe stradă împreună cu mama sa. VIDEO

Scene șocante în Iași. O tânără, snopită în bătaie de fostul iubit înarmat cu un cuțit. Victima se plimba pe stradă împreună cu mama sa. VIDEO
Scene șocante în Iași. O tânără, snopită în bătaie de fostul iubit înarmat cu un cuțit. Victima se plimba pe stradă împreună cu mama sa. VIDEO Sursă foto: captura video aloiasi

Momente de groază pentru o tânără după ce s-a revăzut cu fostul iubit. Evenimentul înfiorător a avut loc pe o stradă în Iași, în zona Galata. Femeia se afla împreună cu mama sa și nimic nu avea să prevestească un atac violent.

Bărbatul a luat-o razna atunci când a dat cu ochii de fosta parteneră

Frustrare, nebunie, gelozie sau orice alt motiv nefiresc a condus la o manifestare îngrozitoare a unui bărbat, în văzul tuturor. O femeie a fost bătută în ultimul hal de fostul iubit, în cursul serii de ieri. Imediat cum a zărit-o, fostul iubit a sărit să o ia la pumni, sustrâgând-o cu forța din mașina personală.

Sursă foto: ziarulincomod.ro

Alături de femeie se afla mama sa, care a fost și ea trântită la pământ, iar ulterior a început să strige după ajutor. Oamenii prezenți la bătaie nu au îndrăznit să intervină, dar la scurt timp au anunțat poliția. În imagini se observă că bărbatul violent are în mână un cuțit, pe care, din fericire, nu apucă să-l folosească.

Chiar și așa, victima este trântită la pământ și lovită cu pumnii și cu picioarele, moment pe care nu-l va uita niciodată. După ce i-a încasat o bătaie ruptă cu moartea, bărbatul s-a făcut dispărut, fără ca cineva să-i dea de urmă.

Bărbatul a fost găsit repede de polițiști

În urma intervenției martorilor, autoritățile au intervenit la locul faptei, interogând-o pe victimă, dar și pe martori. Potrivit informațiilor primite, aceștia l-au identificat pe agresor și l-au dus la secția de poliție pentru audieri.
Autoritățile au transmis ulterior că, pe numele bătăușului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe. Mama tinerei a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

„În urma intervenției prompte a polițiștilor si activităților operative desfășurate, bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Iași și condus la cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, potrivit Agerpres.

Bărbatul se numește Fred Valeriu Toader, pentru problemele pe care le-a avut în trecut cu legea. Potrivit bzi.ro, în 2003, Fred Valeriu a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru tâlhărie. De asemenea, în 1996, Fred Valeriu a fost condamnat la 3 ani şi 10 luni de închisoare pentru viol.

După ce și-a săvârșit pedeapsa cu închisoarea, i s-a intocmit un alt dosar penal, ajungând iar în atenţia justitiei. În anul 2000, două rude apropiate au cerut dosarul de la Arhiva Tribunalului, pe care au reuşit să-l scoată din instituţie şi să-l ardă în afara oraşului, potrivit sursei citate.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI