Scene șocante în București. Un bărbat a fost găsit mort în parcul IOR, în această dimineață. Care a fost cauza decesului

Scene șocante în București. Un bărbat a fost găsit mort în parcul IOR, în această dimineață. Care a fost cauza decesului

Zi neagră pentru un bărbat din București care a fost găsit mort în parcul IOR (Titan), din sectorul 3. Un paznic al parcului a solicitat de urgență intervenția autorităților.

În urma identificării cadavrului, un bărbat a solicitat intervenția poliției prin apel la 112: „În această dimineață, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un parc din sectorul 3 a fost descoperit un bărbat decedat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, ulterior cazul fiind preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei, potrivit libertatea.ro.

Potrivit aceleiași surse, se pare că bărbatul găsit fără suflare avea 40 de ani și a fost găsit spânzurat de un copac. În urma solicitării poliției, la fața locului a sosit imediat și o ambulanță. Medicii au încercat să resusciteze victima mai multe minute, însă aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind nevoiți să constate decesul.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI