22 mart. 2023 | 12:34

Scene halucinante în trafic după ce un șofer de 76 de ani a fost bătut de un tânăr de 28 de ani. Care a fost motivul

News
Scene halucinante în trafic după ce un șofer de 76 de ani a fost bătut de un tânăr de 28 de ani. Care a fost motivul
Mașinile în care se aflau victima și agresorul

Un bărbat de 76 de ani a trăit momente de groază după o ieșire cu mașina în trafic. După ce a parcat aproape de casa unei cunostințe, bărbatul a fost atacat de un tânăr de 26 de ani, care l-a lovit cu putere pe vârstnic la nivelul feței, producându-i daune fizice și materiale acestuia. Nora bărbatului a publicat imaginile agresiunii pe o rețea socială și a solicitat dreptate în fața legii numele acestuia.

Un bărbat în vârstă, bătut cu bestialitate de un tânăr nervos

Scenele de teroare au avut loc în Hunedoara, acolo unde un șofer vârstnic a ieșit cu mașina pentru a vizita niște rude. Ajuns la 76 de ani, cel mai probabil, bărbatul își pierduse din reflexele necesare la volan, motiv pentru care rula pe șosea cu o viteza mai mică decât limita minimă.

Din cauza ritmului lent de circulație, bărbatul a ținut pe loc mai mulți șoferi, unii dintre ei vitezomani, ceea ce le-a ridicat pulsul și i-a făcut să-și iasă din minți. Așa s-a întâmplat cu șoferul care a așteptat după bărbatul în vârstă mai mult timp. Acesta l-a urmărit cu mașina, iar în momentul în care bunicul a parcat unde avea nevoie, șoferul tânăr, enervat, și-a ieșit din minți, a ieșit din mașina sa și i-a aplicat mai multe lovituri bărbatului la nivelul feței. Scenele au fost surprinse de o cameră de supraveghere, iar nora bărbatului le-a publicat în mediul online, adunând multe vizualizări și comentarii.

„INCREDIBIL‼Socrul meu a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație. Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut astăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te ‘răcori’ puțin, mi se pare incalificabil. Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, a scris femeia.

Recția poliției după scenele de groază petrecute

La fața locului a fost solicitată intervenția medicilor, care au transportat victima la o unitate medicală, acolo unde a primit îngrijiri de specialitate. Polițiștii au fost anunțați, de asemenea, că pe o stradă din cartierul Peștișu Mare, a avut loc un eveniment rutier cu două persoane implicate.

În urma cercetărilor, tânărul a fost reținut și dus la audieri. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere și a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore.

„Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișul Mare, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor.

Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ).

Vezi momentul actelor de violență asupra bătrânului:

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Cătălin Scărlătescu scoate la iveală noi detalii despre Masterchef: Fac mișto de mine
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Bridgerton, sezonul patru. Supriza pregătită pentru fanii serialului
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ordin pentru fumători. Unde le va impune UE românilor să nu mai fumeze: „E ceva de disciplină”
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro