Scene greu de privit într-un parc din Brașov. Tânără, bătută și umilită de mai mulți adolescenți. Video

Scene greu de privit într-un parc din Brașov. Tânără, bătută și umilită de mai mulți adolescenți. Video
Tânără lovită cu bestialitate într-un parc din Brașov

Un nou act de violență între adolescenți a fost publicat pe o rețea de socializare, atrăgând după sine un val de revoltă și îngrijorare. De data aceasta, victimă este o minoră lipsită de apărare, devenită sacul de box al unor alți tineri care o amenință și o lovesc cu pumnii și cu picioarele. În materialul video de mai jos se poate observa că bătăușa principală este o copilă extrem de nervoasă, ajutată de mai mulți susținători din grup.

Martorii au filmat momentul și au publicat pe Instagram

Lipsa de empatie între tineri devine tot mai evidentă, astfel că multitudinea dovezilor din spațiul online demonstrează acest lucru. În cursul zilei de luni, în a doua zi de Paște, mai mulți adolescenți s-au adunat într-un parc din Brașov și au pus la cale un plan sălbatic împotriva unei alte tinere, posibil rivală. Odată capturată, fata a fost supusă unor violențe fizice și psihice extreme, care o pot marca pentru tot restul vieții.

Prinsă la colț, fata a fost umilită, lovită și jignită de o întreagă gașcă, fără ca unul dintre cei prezenți să sară în ajutorul său.

În momentele în care una dintre bătăușe i-a aplicat lovituri dure peste cap, o parte dintre adolescenții strânși în jurul victimei par să sară în ajutor, țipând la agresoare să nu o lovească în zona feței.

După publicarea scenelor de o violență extremă, reprezentanții Poliției s-au autosesizat, dând asigurări că se vor efectua cercetări pentru a stabili motivele pentru care au avut loc asemenea altercații.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat comisarul de poliţie Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Vezi imaginile video care au îngrozit România:

Tânără, agresată sexual de mai mulți tineri

În urmă cu o lună de zile, un caz șocant zguduia inimile a milioane de români, după ce s-a aflat la ce orgii a fost supusă o tânără cu probleme psihice. Astfel, un băiat în vârstă de 14 ani, din localitatea argeșeană Corbeni, a ajuns în arest după ce a umilit și a abuzat sexual o tânără cu probleme psihice din comună. Alături de el, alți șase tineri au mai participat la odioasa faptă, fiind identificați și arestați ulterior.

Potrivit informațiilor oferite de bunica fetei, totul a pornit după ce fata a fost invitată în parc de unul dintre ei. După plimbare, cei doi au ajuns la domiciliul tănărului, acolo unde fata a fost amenințată cu publicarea unui filmuleț deochiat în care se afla tânăra, în cazul în care nu dorește să întrețină relații sexuale cu el.

Din păcate, alături de el au mai participat alți patru tineri, iar după aceea, aceștia au plecat în altă locație, unde au mai profitat de fată și alți doi bărbați.

“Fata s-a dus cu el, la el acasă. Au fost cinci inși și toți cinci au profitat de ea, după ce… După aceea, au mers la altă casă, unde au mai venit doi inși, și au profitat și ăștia de ea…Apoi au amenințat-o să nu spună nimic, că mănâncă bătaie” a povestit, în lacrimi, bunica fetei.

Arestarea tinerilor este preventivă, urmând ca în urma expertizelor medicale și a vedictului dat de judecători să se decidă ce pedeapsă vor primi agresorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI