Scene de groază la un spital din București! Un pacient infectat cu coronavirus îi scuipă pe medici pentru a-i infecta

Scene de groază la un spital din București! Un pacient infectat cu coronavirus îi scuipă pe medici pentru a-i infecta

Scene oripilante au avut loc în cursul serii trecute, după ce un pacient infectat cu coronavirus și-a dat masca jos și a început să îi scuipe pe doctori pentru a-i infecta. Momentele de groază au avut loc la Spitalul „Victor Babeș” din București, acolo unde fusese adus pacientul.

Cum s-au petrecut faptele

Un bărbat infectat cu coronavirus a șocat cadrele medicale, ieri seară, după ce a ajuns pe holurile Spitalului „Victor Babeș”din București și și-a dat masca jos. Mometele de panică s-au instalatatunci când bărbatul răuvoitor a început să scuipe medicii care l-au preluat, spunându-le că vrea să îi infecteze cu virusul.

Faptele au fost făcute public de către Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”, printr-un interviu acordat în direct, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena3: ”Gestul este unul care nu își găsește explicația. Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel. Voi face plângerea public.”, a spus acesta.

În prezent, în România, există 168 de cazuri infectate cu coronavirus, după ce deputatul Mircea Banias a fost confirmat pozitiv în urma testului.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI