Scene de groază în liftul unui bloc din Capitală. Copil de 8 ani, agresat sexual de către un bărbat. Ce au descoperit polițiștii

Scene de groază în liftul unui bloc din Capitală. Copil de 8 ani, agresat sexual de către un bărbat. Ce au descoperit polițiștii
Copil abuzat de un bărbat în lift Poză ilustrativă

Poliția Capitalei a anunțat reținerea unui bărbat suspect că a agresat fizic un copil în vârstă de 8 ani, cu o săptămână în urmă. Potrivit primelor informații, nenorocirea s-ar fi produs chiar în liftul unui bloc aflat în sectorul 6 din București.

Copilul a fost supus mai multor chinuri

Potrivit datelor oferite de poliție, cercetările au fost declanșate după ce a fost depusă o sesizare potrivit căreia, joia trecută, un copil în vârstă de 8 ani ar fi fost agresat sexual de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla în fața unui bloc din Sectorul 6.

Poză ilustrativă: Lift într-un bloc vechi

După puțin timp, copilul ar fi fost atins de aceeași persoană în zonele intime și sărutat pe gât, în liftul blocului. În urma căutărilor de amploare, oamenii legi l-au identificat pe presupusul violator și l-au dus la audieri, în cursul zilei de sâmbătă. Tot atunci, bărbatul a fost reținut, urmând a fi dus în instanță cu propunere de arestare preventive pentru fapta comisă, potrivit ziare.com

„Cercetările au fost declanșate în urmă unei sesizări, prin care s-a reclamat faptul că în dată de 29 octombrie, un minor în vârstă de 8 ani ar fi fost agresat sexual de către o persoană necunoscută în timp ce se află în față scării unui bloc din sectorul 6, iar ulterior în liftul blocului mai sus menționat, ar fi fost atins în zonele intime și sărutat pe gât de către aceeași persoană”, se arată în comunicatul emis de autorități, citat de sursa menționată mai sus.

Petrecere cu manele într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei

Evenimentele petrecute în ultimele ore, în sectorul 6 al Capitalei, pun pe gânduri mii de locuitori ai aceste zone. Sectorul 6 din București a fost amenințat de prezența poliției, din cauza inconștienței anumitor persoane care locuiesc aici.

În seara de sâmbătă spre duminică, oamenii legii au „spart” o petrecere dintr-un bloc aflat tot în sectorul 6 al Capitalei, acolo unde se aflau și Adrian Minune și Andrei Velcu, alias Tzancă Urganul, doi cântăreți de manele renumiți.

În urma intervenției polițiștilor, toți participanții la petrecere, în număr de 11, inclusiv cântăreții au primit amenzi uriașe drept pedeapsă, în valoare de 38.500 de lei. În urma acestei misiuni, repercusiunile au fost la fel de dure și pentru oamenii legii, care acum sunt cercetați penal.

Trei agenți de poliție împreună cu Andrei Velcu și Adrian Minune

Cei doi polițiști au apărut într-o fotografie pe Facebook, postată de unul dintre cântăreți. Acesta a vrut să le reamintească prietenilor de pe Facebook că situația este dură și că petrecerile nu mai sunt ce erau odată, postând poză cu cei doi polițiști care i-au amendat: „Noaptea golanii ! ( v-am zis ca nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-ați crezut) “, a fost mesajul transmis de Andrei Velcu.