Scene de groază într-o benzinărie din Sibiu. Casier, bătut și înjunghiat cu sălbăticie de un hoț. Video

Scene de groază într-o benzinărie din Sibiu. Casier, bătut și înjunghiat cu sălbăticie de un hoț. Video
Casier atacat într-o benzinărie din Sibiu

Un eveniment nefericit a avut loc într-o benzinărie din localitatea sibiană Cristian, acolo unde un casier a fost la un pas de moarte după ce a fost bătut și înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit. De vină pentru tragedie este un hoț și complicele acestuia care l-a așteptat cu mașina la ieșirea din benzinărie.

Câți bani a reușit să fure agresorul

Scenele violente s-au petrecut pe data de 25 aprilie, în jurul orei 04:00, atunci când un bărbat a pătruns în interiorul unei stații peco cu gândul de a fura banii din casă. Pentru că angajatul benzinăriei s-a opus, hoțul a scos din dotare un cuțit cu care a început să-și înjunghie violent victima, lovind-o cu picioarele ăn același timp.

Casierul a fost pus la pământ, iar cu toate acestea, și-a găsit forța de a se apăra cum poate împotriva agresorului. Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă, agresorul fiind filmat în timp ce înjunghie bărbatul întins la pământ.

În cele din urmă, hoțul a reușit să sustragă banii din casa de marcat, o sumă în valoare de 500 de lei, iar ulterior a fugit cu mașina complicelui său care îl aștepta afară. Casierul, cu ultimele forțe, a sunat după ajutoare în încercarea de a se salva.

Potrivit autorităților, un echipaj SMURD s-a prezentat la fața locului, oferindu-i îngrijire specializată bărbatului atacat.

”Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 25.04.2021, în jurul orei 5:30, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DN1, localitatea Cristian, într-o stație de distribuție carburant pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, conștient, cu contuzii și plagă prin înjunghiere membru inferior stâng.

Bărbatul, de 39 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Vinovații au fost identificați de polițiști

În urma cercetărilor demarate de oamenii legii, cei doi complici au fost identificați și dați în urmărire. Bărbatul care i-a fost complice agresorului a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

La data de 27 aprilie, procurorul care se ocupă de caz a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul care l-a atacat pe casier în benzinărie nu a putut fi încă prins de polițiști.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar la data de 26 aprilie a.c., s-a reușit identificarea presupusului autor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Săliște, respectiv a presupusului complice, un sibian în vârstă de 24 de ani.

La aceeași dată, față de presupusul complice s-a dispus măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, autoturismul cu care cei doi presupusi faptas ar fi parasit locul faptei a fost identificat si ridicat de catre politisti pentru continuarea cercetarilor.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr continuă investigatiile în vederea depistării presupusului autor și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vezi imaginile video surprinse de camera de supraveghere:

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI