Scene de groază în județul Giurgiu, după ce un bărbat și-a dat foc în propria locuință. Ce șanse îi dau medicii

Scene de groază în județul Giurgiu, după ce un bărbat și-a dat foc în propria locuință. Ce șanse îi dau medicii
Scene de groază în județul Giurgiu, după ce un bărbat și-a dat foc în propria locuință. Ce șanse îi dau medicii

Momente de panică în județul Giurgiu, acolo unde un bărbat și-a dat foc în propria casă. În urma flăcărilor izbucnite din locuința acestuia, vecinii au chemat imediat pompierii.

Cum s-a produs tragedia

În timp ce medicii din linia întâi în lupta anti-COVID 19 se zbat să salveze vieți, pandemia face victime colaterale în fiecare zi. Tot mai multe persoane aleg să-și pună capăt zilelor în cele mai chinuitoare moduri, fără a avea probleme de sănătate grave.

Unul dintre aceste cazuri este un bărbat din județul Giurgiu care a încercat să se sinucidă, dându-și foc în propria locuință. Potrivit primelor informații, victima, în vârstă de 39 de ani, s-ar fi jucat cu un chibrit, moment în care mai multe bunuri din locuință au ars, implicit patul în care acesta se afla.

Vecinii alertați au apelat numprul de urgență 112, la fața locului sosind mai multe echipajele de pompieri și SMURD. Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ, cu arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului, fiind transportat la spital, potrivit realitateadegiurgiu.net. În urma incendiului, casa a fost distrusă, mai multe camere și mobilierul făcându-se scrum.

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5

Sinuciderea din județul Giurgiu vine la o zi după ce un bărbat din Slatina s-a aruncat în gol de la etajul 5 al spitalului în care acesta se afla. Acesta era internat la Secția de Cardiologie, iar gestul lui a șocat o țară întreagă. Potrivit medicilor, pacientul suferise în ultima vreme mai multe accidente vasculare, în urma cărora, comportamentul acestuia devenise anormal.

Imediat după incident, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe, acolo unde medicii i-au efectuat toate manevrele de resuscitare pentru a încerca să-i salveze viața. Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar eforturile cadrelor medicale au fost în zadar. Ulterior, poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI