Scandal uriaș și focuri de armă într-un cartier din Ploiești! A fost nevoie de intervenția mascaților de la Serviciul de Acţiuni Speciale

Un scandal uriaș a izbucnit luni seară în Ploiești, după ce două clanuri s-au luat la ceartă. Evenimentul a avut loc în cartierul Mimiu, pe strada Palanca. Pentru a putea potoli războiul declanșat între cele două clanuri a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de poliție, jandarmi și mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Cine a început scandalul

Polițiștii din Prahova au fost solicitați de urgență pentru a potoli un scandal uriaș între două clanuri de romi, într-unul dintre cartierele rău famate ale Ploieștiului. Se pare că cele două grupări nu s-au rezumat doar la un schimb de replici acide, ci au folosit sticle incendiare care puneau în pericol toată zona. În urma scandalului declanșat, o mașină parcată în curtea unei case a luat foc, iar polițiștii au fost obligați să folosească focuri de armă pentru a aplana întregul incident.

 

Din cauza numărului mare de participanți, la fața locului au intervenit trei echipaje de poliţie, două echipaje de jandarmi şi mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Din fericire, niciunul dintre participanți nu a fost rănit, iar 10 dintre ei au fost duși la audieri. Potrivit matorilor, mai mulți vinovați au reușit să fugă, dar poliția face în continuare cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de acest incident.

Iată imaginile, publicate pe Facebook, surprinse de un martor:

Publicată de Oliver Florea pe Luni, 30 martie 2020

Incendiu puternic în Ploiești. 35 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările

Necazurile par să nu ocolească orașul Ploiești, dat fiind faptul că tot ieri un incendiu puternic a avut loc pe strada Alexandru Odobescu. Pentru a stinge focul, extins la 3 case, a fost nevoia de intervenția a 35 de pompieri cu 10 autospeciale. Aceștia s-au luptat cu flăcările timp de 4 ore, iar în urma acestei nenorociri, un bărbat de 53 de ani a fost găsit decedat

Potrivit autorităților, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI