Scandal uriaș la Iași, după ce o tânără a fost agresată la un centru al Consiliului Județean din Bucium

Scandal uriaș la Iași, după ce o tânără a fost agresată  la un centru al Consiliului Județean din Bucium
O tânără a fost agresată la un centru al Consiliului Județean din Bucium

Direcția de Pază a județului Iași se află în mijlocul unui nou scandal, după ce unui dintre angajații Direcției a mărturisit o agresiune făcută de unul dintre șefi asupra unei minore. Totul s-a întâmplat la centrul social din Bucium.

Scandal la Direcția e Pază a județului Iași

Un șef din cadrul Direcției Județeană de Pază și Protecție a Consiliului Județean Iași a ajuns în centrul atenției. În luna martie a acestui an, bărbatul a fost implicat într-un scandal uriaș, după ce ar fi agresat o minoră la centrul social al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din cartierul Bucium.

Dar Podea (Dănuț Podea, director DJPP) nu i-a zis nimic? De ce a strâns fata aceea de gât? Nu i-a zis lui Nicolau nimic?”, a spus unul dintre interlocutori.

„Au spus că eu i-am zis lui Lucaci (Mihai Lucaci, fostul director). Cum să-i spun eu?!”, a spus celălalt.

„Dar un alt copil nu au văzut?”, a întrebat interlocutorul.

„A văzut asistenta, a văzut și psiholoaga! Aceasta a văzut mai mult ce a fost, a vorbit cu directoarea de acolo. Era cu mașina și au venit doi copii, o fată și un băiat, erau prieteni, nu stătea în centru, acolo, băiatul. Psiholoaga i-a zis: «Diana, așteaptă-mă, că mă duc să-mi iau geanta!» O așteptau acolo. Când a venit Nicolau, ei se țineau în brațe, dar erau în afara unității. Nicolau a izbucnit: «Ce căutați acolo, ce vă pupați acolo?» și a luat-o și a strâns-o de gât. åsta a început să-i dea la m…, să-și bage p…, du-te-n p… mea de boschetar, l-au făcut în tot felul”, a arătat bărbatul.

Detalii șocante despre scandalul din Iași

Șeful de tură pe oraș în cadrul DJPP Iași, a avut o dispută cu o fată care locuiește în Centrul pentru Servicii Sociale Bucium. Scandalul a fost mușamalizat, soția inspectorului DJPP lucra la centrul respectiv de ani buni. Cu toate acestea, un alt angajat al DJPP îi povestește unei persoane în detaliu ce s-a întâmplat în acele momente.

Înregistrarea conține un limbaj vulgar. Cei doi discută în detaliu întâmplarea. Unul dintre cei doi a fost martor la întâmplarea care a avut loc la poarta centrului din Bucium. Potrivit „BZI, înregistrarea o găsiți aici. Petru Nicolau a devenit șef de obiectiv în mandatul de intermediar deținut de Dănuț Podea.

Cel care a povestit ce s-a întâmplat la centrul social din Bucium a spus că nu este prima dată când Petru Nicolau profită de poziția sa.

„Ăsta s-a enervat mai tare. Că ce caută în fața unității. (…) Dar e treaba lui?! Dacă psiholoaga i-a spus să aștepte?! Și directoarea i-a spus să-i lase acolo! A făcut panaramă acolo… A sunat-o pe directoare, că el e Nicolau, că e de la Direcție…”, a mai spus angajatul DJPP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI