Scandal uriaș la Antena 3. Diana Șoșoacă de la AUR, izbucnire nervoasă. Ce a făcut Mihai Gâdea

Scandal uriaș la Antena 3. Diana Șoșoacă de la AUR, izbucnire nervoasă. Ce a făcut Mihai Gâdea
Diana Șoșoacă, izbucnire nervoasă

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, reprezentanta AUR Diana Șoșoacă s-a certat cu Szabó Ödön, reprezentantul UDMR.  Scandalul s-a lăsat cu atacuri, jigniri, dar și cu remarci xenofobe, care nu au fost întrerupte de moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea.

Scandal uriaș la Antena 3

Reprezentanta AUR Diana Șoșoacă aceasta a intrat într-un schimb dur de replici cu deputatul UDMR de Bihor, Szabó Ödön, aflat în direct, prin Skype. Aflată în emisiune la Antena3, Șoșoacă a respins în termeni nu prea politicoși ipoteza ca reprezentantul UDMR ar putea fi ministrul Tineretului și Sportului în viitorul guvern de coaliție. „(…) Nu vă identificați cu nația română”, i-a spus Șoșoacă reprezentantului UDMR, apreciind că din partea AUR, ar trebui să fie numit ministru al Educației Florin Colceag, profesor de matematică și doctor în economie, ”un tehnocrat”.

Reprezentantul UDMR i-a reamintit avocatei Diana Șoșocă că reprezentantul AUR Bihor, ales deputat, este un ”condamnat penal”. ”Ați apărut în poze cu acest Mihai Lasca, condamnat penal pentru loviri și ultraj, și pentru trafic de persoane”, a spus Szabó Ödön. Reprezentanta AUR a replicat că Mihai Lasca nu are condamnare definitivă și că deputatul maghiar nu înțelege termenii juridici. La intervențiile repetate peste argumentele sale, Szabó Ödön i-a replicat avocatei Șoșocă: ”Doamna avocat, sunteți o țață la televizor. O țață de la piață sunteți(…) Doamna avocat, închideți ochii și mai ieșiți din film”, i-a spus Szabó Ödön.

Continuarea discuției dintre cei doi politicieni

Diana Șoșoacă s-a enervat și a răspuns: ”N-aveți bun simț. (…) Poate mă apuc eu să vorbesc în machedonește să vă arăt ce înseamnă să ai bun simț… Unde erați de 1 Decembrie, de ce nu erați în horă la Alba Iulia, ca niște buni cetățeni români?”, a mai spus printre altele reprezentanta AUR.

De reamintit este faptul că Diana Șoșoacă a fost aleasă senator de pe listele AUR. Ea și-a câștigat notorietatea  în urma afirmațiilor controversate și a scandalurilor în care a fost implicată, militând împotriva măsurilor anti-COVID-19, impuse de autorități.

Reprezentanta AUR, Diana Șoșoacă este cea care a afirmat că va dezgropa pe toți cei care au murit de COVID-19, acuzând cadrele medicale că refuză să le facă autopsie celor care au decedat din cauza noului coronavirus pentru a nu se afla că pandemia de COVID ar fi o înșelătorie.

Până de curând nimeni nu auzise de Diana Iovanovici-Șoșoacă, de profesie avocat. Avocatul Diana Iovanovici-Șoșoacă a ieșit din anonimat odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI