Scandal uriaş după finala Asia Express. Ce acuzatii grave li se aduc câştigătorilor Mihai Petre şi Elwira: “Bine regizat”

de: Ana Chivu
29 11. 2021

Nicio finală fără scandal! Unii telespectatori au fost nemulțumiți de ultima ediție din cadrul show-ului ‘Asia Express’ și au venit cu reproșuri imense. Ce acuze grave le sunt aduse acum câștigătorilor?

Mihai Petre și Elwira, acuze grave din partea fanilor Asia Express

Aproape toate emisiunile de tip concurs se termină cu scandal. Cei din spatele micilor ecrane trăiesc intens cele petrecute în show, mai cu seamă dacă vine vorba despre provocări uriașe. Același lucru s-a petrecut și după marea ediție de ieri seară unde Asia Express și-a găsit câștigătorii.

Elwira și Mihai Petre au câștigat cel de-al patrulea sezon al show-ului de aventură de la Antena 1. Pe pagina de Facebook a emisiunii au apărut imediat nenumărate comentarii ale telespectatorilor care susțin că show-ul ar fi fost regizat.

Fanii au stat nedezlipiți din fața televizoarelor pentru a vedea marea finală, dar mulți au fost dezamăgiți de concluzie. Unii dintre urmăritorii proiectului au spus că s-ar fi văzut încă de la început faptul că soții dansatori sunt favoriți. Acești au susținut în repetate rânduri că Emi și Cuza ar fi trebuit să plece acasă cu marele premiu.

„Bine regizat…”

”Pentru mine băieții sunt câștigătorii. Pe drept!”, ”În această finală a fost un mare favoritism făcut, eu refuz să cred că sunt adevărații câștigători, oricum față de celelalte sezoane a fost dezamăgitor acest sezon, nici nu a început bine că deja se știa cine câștigă, nu voiam să cred, dar finala a fost dovada”,

”Bine regizat. Mereu așa se întâmplă în finală, stricați toată emisiunea voastră de 2 luni”, ”Bine regizat! Nu mi-a plăcut acest sezon!”, ”Dezamăgire!!! Avantaje de multe ori pentru câștigători! Urât, foarte urât!”,

”O finală penibilă….Mihai și Elvira au fost avantajați….a fost prea vizibil….mințiți poporul cu televizorul….era o emisiune la care mă uitam cu interes….nu o să mă mai uit…”, ”Au fost ajutați să câștige! Nu meritau. Măcar finala trebuia să fie live”, sunt o parte din comentariile scrise de mai mulți telespectatori la una dintre postările de pe Facebook.

Băieții de la Noaptea Târziu au fost pe locul 2

Amintim că Elwira și Mihai Petre sunt oficial câștigătorii sezonului 4 al emsiunii Asia Express. După lungi provocări, dansatorii au plecat acasă cu cei 30.000 de euro. Ambii au izbucnit în plâns în momentul în care au ajuns în dreptul Irinei Fodor care i-a așteptat cu sufletul la gură la Turnul lui David.

Pe locul al doilea s-au aflat băieții de la Noaptea Târziu care au sperat până în ultima clipă că vor fi câștigători. Cu toate astea, băieții au declarat că sunt extrem de fericiți că au acceptat provocarea care le-a schimbat perspectivele și cu care se găsesc o dată în viață. De asemenea, ei au spus și că tot ce s-a întâmplat departe de casă i-a unit și i-a făcut să înțeleagă că pritenia lor este una specială.