Scandal mare la MasterChef 2022. Marco Genna ar fi fost, de fapt, marele câștigător. Ce dovezi a putut posta concurentul

Scandal mare la MasterChef 2022. Marco Genna ar fi fost, de fapt, marele câștigător. Ce dovezi a putut posta concurentul
De ce este scandal urias la MasterChef 2022

După ce, timp de 20 de săptămâni, zeci de concurenți și-au demonstrat talentul în bucătărie și au învațăt secrete gastronomice prețioase, iată că emisiunea culinară MasterChef 2022, de la PRO TV, și-a desemnat câștigătorul. Gabriela Dima a plecat acasă cu Marele Premiu, în valoare de 50.000 de euro. Cei trei jurați au decis că desertul ei merită toți banii. Cu toate astea, celălalt finalist, Marco Genna, spune că el este adevăratul învingător al concursului. Tânărul a postat câteva dovezi în acest sens, iar fanii săi sunt revoltați.

Este scandal uriaș după Marea Finală de la MasterChef 2022

Marea finală MasterChef 2022 s-a încheiat joi, 2 iunie, iar concurenta care a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro a fost Gabriela Dima. La scurt timp, însă, celălalt finalist, Marco Genna, a fost surprins într-o fotografie în care spune că ar fi fost, de fapt, marele câștigător.

Marco Genna face acuzații

Confruntarea finală dintre Gabriela Dima și italianul Marco Genna ar fi avut un alt deznodământ. Pe micul ecran, concurenta a ieșit câștigătoare, dar o imagine postată de Marco arată că premiul s-a dus la el. În fotografia cu pricina este surprins concurentul care zâmbește lângă trofeul Masterchef de 50 000 de euro, pe care este scris chiar numele lui. Poza a fost publicată chiar de finalist (Vezi FOTO în GALERIE).

Italianul este supărat că nu a ieșit învingător, de aceea a și postat dovada. Mulți telespectatori au răbufnit după dezvăluirea lui Marco, mai ales că au fost fani fideli ai competiției. Admiratorii concurentului vor sesiza CNA privind deznodământul „ciudat” al finalei Masterchef, potrivit strictsecret.ro.

Gabriela Dima a câștigat trofeul de 50 000 de euro

Până vor fi aduse alte dovezi care să susțină cele spuse de finalist, câștigătoarea oficială MasterChef 2022 rămâne Gabriela Dima.

„Titlul de MasterChef România 2022 înseamnă pentru mine faptul că mi-am atins scopul pentru care am venit aici”, a spus concurenta emoționată, la PRO TV.

Gabi are o poveste de viață dramatică. Tânăra a fost bolnavă de leucemie, dar nu și-a pierdut niciodată speranța: „M-am vindecat. Este totul în regulă. Bucătăria, pentru mine, înseamnă fericire. Gătesc pentru prieteni, ei sunt fericiți și eu sunt fericită”. Anterior, a spus că, dacă va câștiga concursul de la Pro TV, își va deschide un studio de gătit. Gabriela are 33 de ani și este social media manager. În mediul online este cunoscută drept Miss Wellington sau „Domnişoara friptură”, pentru că adoră să gătească diverse cărnuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Genna (@marco_masterchefro8)