Scandal mare după ce mama Luizei Melencu s-a recăsătorit. Am aflat toate detaliile (exclusiv)

Scandal mare după ce mama Luizei Melencu s-a recăsătorit. Am aflat toate detaliile (exclusiv)
Scandal mare după ce mama Luizei Melencu s-a recăsătorit. Am aflat toate detaliile (exclusiv)

E scandal de proporții în familia mamei Luizei Melencu, după ce femeia s-a recăsătorit. Se pare că rudele ei nu sunt deloc de acord cu faptul că femeia și-a refăcut viața.

Scandal mare după ce mama Luizei Melencu s-a recăsătorit

Mama Luizei Melencu, Monica, s-a recăsătorit, la doi ani de la pierderea fiicei sale și aproape un an de la decesul fostului ei soț. Se pare că decizia ei nu a fost privită deloc cu ochi buni de către apropiații și membrii familiei sale.

Mătușa Luizei a declarat pentru impact.ro că părinții Monicăi nu au participat la cununia civilă a femeii și nici măcar nu își mai vorbesc.

“Nu am mai vorbit cu ea, dar am vorbit recent cu mama mea și mi-a zis că Monica s-a măritat, a făcut cununia civilă. Familia ei nu a fost de acord, din câte știu Monica nu mai vorbește cu tatăl său după ce a spus că se mărită.

Bunicul Luizei este un tiran, el nu a plăcut niciun ginere. Știu când a cerut hainele, când să se mute la el nu i  le-a dat. Din câte am auzit nu au fost nici la nunta fetei, nici el, nici soția lui”, a spus mătușa Luizei, Alina, pentru impact.ro.

Monica nu mai ține legătura cu nimeni din familia ei

În plus, ea a mai vorbit și despre faptul că Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu este un bărbat foarte agresiv. Tatăl Monicăi își bătea soția frecvent.

Așa e tatăl Monicăi, îi bătea pe toți mai puțin pe Luiza. Zicea de ea că e dezghețată la minte și îi era dragă. Pe restul, pe toți îi bătea, știu că își bătea soția în fiecare săptămână.

Căsătoria a rezistat pentru că pentru ei a devenit o obișnuiță această agresivitate. Știu că atunci când se enerva, își punea soția cu mâinile la aragaz, să o chinuie acolo”, a mai spus mătușa Luizei.

Sora Monicăi a confirmat faptul că femeia nu mai vorbește cu părinții ei.

“Era mai bine să nu se mărite Monica. Era mai bine să stea singură, trebuia să stea cu tata și cu bunicii. Nici nu știu cum îi spune numele actualului cumnat, știu doar că îl cheamă Marian și atât”, a spus Cătălina Iordache, sora Monicăi.

Mama Luizei Melencu voia să divorțeze de soțul ei. Din păcate, bărbatul a murit la scurt timp după tragedia prin care a trecut. El aflase în urma analizelor ADN că nu el ar fi tatăl biologic al Luizei.

”Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu. Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese”, spunea pe atunci tatăl Luizei Melencu.