Scandal în prag de Sărbători! Ce se întâmplă între Brad Pitt și Angelina Jolie din cauza copiilor

Nou scandal dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Un nou scandal și-a făcut loc în fosta căsnicie dintre Jolie și Pitt. Din păcate, nu mai este cale de înțelegere între cunoscuții actori. De la ce au ajuns iar la cuțite și ce spune surse apropiate de fostul cuplu despre noile discuții dintre ei?

Nou scandal între Angelina Jolie și Brad Pitt

Pe cât de frumoasă a fost căsnicia dintre cunoscutele vedete, pe atât de controversate sunt discuțiile parcă interminabile dintre aceștia. Angelina Jolie și Brad Pitt sunt din nou la cuțite, de data aceasta din cauza copiilor. De când unul din cele mai iubite cupluri s-a despărțit, aproape că nici nu-și mai vorbesc măcar. Lucrurile neterminate dintre ei și probleme legate de copii sunt discutate cu ajutorul avocaților lor, care le transmit mai apoi deciziile. Tocmai când părea că focul dintre ei se stinge ușor, una din vedete pune iar paie pe foc. Acum, Brad o acuză pe Angelina că nu respectă cele stabilite de oamenii legii.

Noua tensiune îi are în prim-plan pe copii. De când s-au despărțit, atât copiii biologici, cât și cei adoptați au rămas la Jolie. Fostul soț este deranjat extrem de tare că mai ales în preajma sărbătorilor nu-și poate vedea micuții, așa cum fusese stabilit. Primul lor copil biologic, Shiloh, vrea să stea mai mult cu tatăl său, dar Angelina nu este de acord, conform publicației New Idea. Se pare că din cei șase micuți, ea ar fi singura care își exprimă cu ardoare dorința în cauză. „Brad şi Shiloh ţin legătura tot timpul şi el i-a promis că vor petrece anul acesta Crăciunul împreună”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru „New Idea”.

Scandal îaninte sărbătorilor între Angelina Jolie și Brad Pitt
Scandal îaninte sărbătorilor între Angelina Jolie și Brad Pitt

Jolie nu respectă regulile

Pitt știa că anul acesta va fi rândul său să petreacă sărbătorile alături de copii, având în vedere că actrița a făcut-o anul trecut. „Logic ar fi ca anul acesta copiii să petreacă sărbătorile cu tatăl lor. Angie i-a avut anul trecut”, a mai spus sursa pentru publicaţia menţionată anterior. Amintim că mariajul dintre Pitt și Jolie s-a destrămat în anul 2016, după 2 ani de căsnicie și 11 ani de relație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI