Scandal în plină pandemie! Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați de acasă

Scandal în plină pandemie! Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați de acasă

E scandal în plină pandenie, iar cei implicați sunt Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei. Cântărețul Nikolaos Papadopulos a fost săltat de acasă de mascați, fiind acuzat că ar fi fugit din izolare.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați

Conform România TV, artistul s-a întors recent din Grecia, iar la frontieră ar fi declarat că se va autoizola la o locație din București. Însă atunci când a fost verificat de cei de la DSP, s-a constatat că acesta nu era la adresa respectivă, astfel că au fost făcute cercetări. Polițiștii l-au găsit în Constanța, la o altă adresă.

Apoi, Nikos a fost dus la un centru de carantină din Techirghiol, iar acolo a acuzat stări de rău. Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde i s-a făcut și testul pentru COVID-19. Când s-a simțit mai bine, a fost dus înapoi la centrul de carantină, unde urmează să-și petreacă următoarele 14 zile.

Cum se apără Nikolaos Papadopulos

De cealaltă parte, Nikolaos Papadopulos se apără spunând că nu a declarat niciodată la vamă că se va autoizola în București. În Capitală a mers doar să lase o mașină, urmând a se autoizola, după cum cere legea, în locuința sa din Constanța.

„Am venit din Grecia, am trecut de granița de la Giurgiu și acolo o doamnă de la Poliția de Frontieră m-a întrebat unde merg și am spus că la București să las o mașină, apoi iau altă mașină și merg acasă la Constanța. Mi-a dat să semnez un formular, dar eu nu cunosc limba română. Respect legea, dar scuză-mă, nu m-ai găsit pe stradă, m-ai găsit acasă. Dacă astăzi iese testul negativ și nu mă lasă să plec, fac scandal mare. O să pun un avocat să facă reclamație către angajata de la Poliția de Frontieră”, a spus artistul, la RomâniaTV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI