Gest șocant la mormântul Mădălinei Manole. „Îl omoram dacă îl prindeam”

Scandal după 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. „Îl omoram dacă îl prindeam”

Sunt 10 ani de la dispariția fetei cu părul de foc și, conform ultimelor evenimente, războiul dintre părinții regretatei artiste și soțul acesteia nici până în ziua de azi nu s-a încheiat.

Scandal după 10 ani de la moartea Mădălinei Manole

La 10 ani de la dispariția vedetei, părinții au mers la mormântul acesteia pentru a-i duce flori și să-i îngrijească mormântul.Odată ajunși acolo, conform declarațiilor tatălui Mădălinei, nu ai erau florile depuse, și imediat l-a acuzat pe fostul ginere, Petre Mircea că ar fi aruncat de la mormântul artistei florile pe care el le-a adus acolo.

”Pe data de 14 am fost iarăşi la mormânt, cu un fan de-al Mădălinei, în jurul orei 18.00. Paznicii se uitau ciudat la noi. Ne-au spus că o femeie arătoasă, bine îmbrăcată, a luat un ghiveci de pe mormânt şi atunci ei au oprit-o. Aceasta le-a spus că soţul Mădălinei a pus-o să ia florile. Apoi, povestea cumva s-a repetat. Paznicii ne-au mai spus că Petru Mircea abia plecase.”, povestește tatăl Mădălinei.

„Îl omoram dacă îl prindeam”

Acest război dintre părinții regretatei artiste și fostul soț continuă încă de acum zece ani. Atunci, imediat după dispariția Mădălinei, parinții l-au acuzat pe Petre Mricea, ba de faptul că ar fi fost părtaș la consumul de stupefiante al Mădălinei, bă că nu vrea să le dea băiețelul să-l vadă. Au fost multe acuzații aruncate și de-o parte și de alta, și nici acum, după 10 ani, nu exită cale de împăcare. Legat de cele întâmplate pe 14 iulie 2020, la mormântul fiicei lor, tatăl acesteia spune că este sigur de faptul că fostul ginere este responsabil de lipsa florilor de la mormânt și că, dacă a fi datnas-în-nas, s-ar fi lăsat cu o încăierare de toată frumusețea.

Scandal după 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. „Îl omoram dacă îl prindeam”
Scandal după 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. „Îl omoram dacă îl prindeam”

”(..)A luat din vază florile aduse de noi sâmbătă şi le-a aruncat, ca să le pună pe ale lui acolo. Altădată le punea lângă. Vazele sunt aduse tot de noi. De ce nu a venit el cu o altă vază, să-şi pună florile lui? A mai aruncat şi cele două ghivece de flori frumoase, cu zeci de boboci, şi le-a dus la ghenă. Dacă îl prind, îl omor! Şi cel cu care am fost îl făcea bucăţi dacă îl prindea pe acolo, pentru ce a făcut! Eu pentru copil am avut răbdare până acum cu el. Pentru copilul fetei mele m-am purtat frumos cu el! Cine ştie ce îi spune el copilului!”, a mărturisit Ion Manole.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI