Scandal cu Andra Volos de la Puterea Dragostei. L-a înșelat pe Bogdan Mocanu?! Dezvăluirea uluitoare

de: Alexandra Chivu
03 10. 2020

Relația dintre Bogdan Mocanu și Andra Volos a avut parte de multe suișuri și coborâșuri. După nenumărate despărțiri și reconcilieri, cei doi au decis să iasă din acest cerc vicios spunându-și ”adio”. A rămas neclar, însă, motivul rupturii. Noi informații despre despărțirea cuplului de la Puterea Dragostei: femeia l-ar fi înșelat.

Andra Volos a călcat pe bec? Femeia l-ar fi înșelat pe Bogdan Mocanu: „Să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o”

„Bogdan a ales cariera în loc de iubire sau poate nu mai are iubire față de mine și ajunci nu putem să judecăm. Dacă noi ne-am despărțit, nu a fost din cauza Ellei”, a spus Andra într-un vlog, înainte de a se despărți definitiv de Bogdan Mocanu, la începutul lunii septembrie. De altfel, despărțirea lor, deși presărată cu replici dure, acuze și despărțiri, nu părea a fi aproape de final, cel puțin în ultima parte a relației lor.

Cu o săptămână înainte de separare, cuplul a sărbătorit un an de relație și a celebrat fericitul eveniment într-o mică vacanță pe Litoral. Cei doi erau mai fericiți ca oricând și s-au filmat în timp ce se bucurau de un tort, trandafiri și lumânări în camera de hotel. Totuși, au ajuns să pună punct. „Nu mai vreau să aud nimic despre asta. Nu vreau să mai cometez aceste subiect niciodată”, a spus bărbatul atunci.

Fanii sunt de părere că, așa cum s-au întors de-a lungul timpului unul în brațele celuilalt, așa va fi și de această dată. În schimb, Bogdan este tranșant și afirmă că separarea este fără echivoc, iar motivul ar fi o altă persoană.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă”, a declarat Bogdan Mocanu în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragosti, by Cornelia Ionescu”.

„Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, a completat acesta.

Bărbatul vrea să fie singur

„Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo. E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum”, a mai spus Bogdan Mocanu în cadrul aceluiași interviu.