Sandra Izbașa s-a căsătorit cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Imagini senzaționale de la fericitul eveniment

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Imagini senzaționale de la fericitul eveniment
Sandra Izbașa s-a căsătorit cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Imagini senzaționale de la fericitul eveniment

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Ultima câștigătoare a unui titlu olimpic la gimnastică pentru România și-a unit, astăzi, destinul, cu alesul inimii. Acesta este Răzvan Bănică, actor la teatrul Nottara și rudă cu celebrul artist. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie ținută în aer liber, în ciuda căldurii.

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Fosta mare gimnastă i-a spus „DA”, astăzi, într-o zi de vineri toridă, lui Răzvan Bănică, actor la Teatrul Nottara și rudă a faimosului artist. Cea care a făcut anunțul a fost buna prietenă a miresei, Andreea Răducan, un alt „diamant” al istoriei gimnasticii feminine românești. Ea a făcut o postare pe Facebook în care și-a amintit că, la propria-i nuntă, cea care a prins „buchetul miresei” a fost chiar Sandra Izabașa. Și, firește, conform tradiției, a fost următoarea care s-a măritat.

Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!”, a scris Andreea Răducan în mesajul prin care a vestit căsătoria celor doi.

Informația a fost confirmată apoi și de cântăreața Ana Baniciu, fiica faimosului Mircea Baniciu. Ana a fost și nașa de căsătorie a Sandrei și a lui Răzvan. Ea trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri Edy Kovacs.

Imagini senzaționale de la fericitul eveniment

Ana Baniciu a postat pe Instagram un filmuleț de la fericitul eveniment. Sandra Izbașa, strălucitoare ca întotdeauna, a purtat o rochie de culoarea untului, iar mirele un costum verzui-„ou de rață”. Ceremonia s-a desfășurat, în ciuda caniculei, în aer liber. Sandra Izbașa (31 de ani) și Răzvan Bănică (29 de ani) sunt împreună din 2020. Încă de vara trecută, nepotul lui Ștefan Bănică Jr. posta pe o rețea de socializare o fotografie ce sugera relația celor doi. Mai discretă, Sandra a preferat să mai aștepte până să confirme public acest lucru.

Dar, de Crăciunul trecut, ea a primit cererea în căsătorie, așa că orice ezitare a dispărut. Sandra Izbașa s-a apropiat de showbiz, ba chiar și de actorie, de când s-a retras din gimnastică, în 2014. Ea a participat la mai multe emisiuni de televiziune, dar a apărut și în pelicula „Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu. Răzvan Bănică are 29 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie.

Unchiul său este celebrul Ștefan Bănică Jr. Răzvan a avut apariţii în serialele „State de România”, „Pariu cu viaţa”, „Îngeraşii”, „State de România” şi “Iubire şi Onoare”. A jucat în piesele „Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”, el absolvind Actoria la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2014.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI