”Să ne rugăm pentru Benone Sinulescu!” Vedeta care face declarații triste despre marele artist

”Să ne rugăm pentru Benone Sinulescu!” Vedeta care face declarații triste despre marele artist
”Să ne rugăm pentru Benone Sinulescu!” Vedeta care face declarații triste despre marele artist

Benone Sinulescu trece prin clipe de coșmar din cauza problemelor de sănătate. Artistul se află pe patul de spital, iar medicii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire.

Vedeta care face declarații triste despre marele artist

Vestea că Benone Sinulescu este în stare gravă a luat prin surprindere showbizul românesc. Marele artist nu se simte deloc bine, iar apropiații și familia se pregătesc pentru ce e mai rău.

Carmen Harra a făcut câteva declarații despre starea în care se află artistul, după ce acesta a căzut în propria casă. Carmen Harra face previziuni despre ce se va întâmpla cu artistul și spune că în câteva luni el se va pune pe picioare.

Clarvăzătoarea spune că artistul este apărat de o putere divină care îl va ajuta să își trăiască în continuare viața. Ea a îndemnat oamenii să se roage pentru sănătatea artistului.

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, 3 luni”, a declarat clarvăzătoarea Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni TV.

Benone Sinulescu trebuia să se operez la jumătatea lunii iunie, potrivit profesorului universitar Anton Hadăr, prieten apropiat al artistului.

Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu

Soția lui Benone Sinulescu a declarat că el se află momentan sub tratament, iar medicii din Arad fac tot posibilul să îi salveze viața, infirmând spusele impresarului cântărețului.

„Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă. Se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.” declara în exclusivitate redacției Impact, impresarul Ionuț Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI