S-au stabilit promovatele în Liga 1 după un final dramatic! Dragnea, lovitură devastatoare din partea omului său de la PSD. A pierdut 1,5 milioane de euro

Rapid a egalat la ultima fază și a distrus orice speranță a celor de la Turris la promovare

Lupta pentru promovarea în Liga 2 s-a încheiat cu un dramatism absolut incredibil! Rapid – Turris Turnu Măgurele, FC Argeș – UTA și Mioveni – Petrolul au fost partidele din ultima etapă. Iar Liviu Dragnea a primit lovitura de grație tocmai de la unul dintre oamenii lui de încredere din PSD.

Rapid a egalat la ultima fază și a distrus-o pe Turris! Dar giuleștenii termină pe ultimul loc în play-off

FC Mioveni, care era sigură de promovare în cazul unei victorii, a fost prima care a reușit să marcheze. Deși fără o miză în acest meci, Petrolul a produs surpriza și a reușit să întoarcă scorul. S-a terminat 2-1 pentru prahoveni. La Pitești, UTA a condus cu 1-0, din lovitură de pedeapsă, dar FC Argeș a reușit egalarea în repriza secundă. Cel mai mare dramatism a fost în „Regie”, la partida Rapid – Turris.

Rapid avea nevoie de o victorie pentru a spera măcar la locul 3, care ar duce la baraj. Putea să promoveze chiar și direct, dacă FC Argeș și Mioveni pierdeau. Dar Turris a fost cea care a deschis scorul, în minutul 60. Ajutați și de celelalte rezultate, jucătorii lui Erik Lincar erau promovați direct la acest scor. În minutul 97, după ce se terminaseră deja partidele de la Mioveni și de la Pitești, totul s-a schimbat. Rapid a reușit să egaleze după o fază confuză și a schimbat complet calculele.

Echipa lui Liviu Dragnea, Turris Turnu Măgurele, a primit lovitura devastatoare la ultima fază a partidei.  Nu doar că a pierdut locul 2, care aducea promovarea directă, dar a căzut până pe locul 4. Este cu atât mai surprinzător cu cât Rapid, formație susținută de Daniel Tudorache, primarul PSD al sectorului 1, nu mai avea pentru ce să lupte în acel moment. Iar acum, din închisoare, Liviu Dragnea a primit o nouă lovitură de la oamenii lui de încredere. A pierdut, astfel, 1,5 milioane de euro, cât ar fi luat echipa pentru promovarea în prima ligă.

FC Argeș a promovat direct, alături de UTA, care și câștigă această competiție. Deși învinsă de Petrolul, Mioveni prinde în ultima clipă locul 3 și va juca barajul cu echipa care termină pe 12 în Liga 1. Turris a terminat pe 4, iar Petrolul trece și ea peste Rapid. Giuleștenii sunt ultimii în acest play-off. Iată cum arată clasamentul:

  1. UTA 30 puncte
  2. FC Argeș 27 puncte *
  3. FC Mioveni 27 puncte
  4. Turris 26 puncte
  5. Petrolul 25 puncte *
  6. Rapid 25 puncte

* FC Argeș și Petrolul sunt echipele care nu au primit jumătate de punct după înjumătățire, motiv pentru care au fost avantajate la departajările cu FC Mioveni, respectiv Rapid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI