S-au bătut Mihai Pintilii și Elias Charalambous înaintea meciului CS Universitatea Craiova – FCSB? Mihai Stoica a prezentat „dovada” – FOTO

de: Sorin Barbu
04 05. 2023

Mihai Stoica a transmis un mesaj ironic, după ce în presă a apărut informația că Mihai Pintilii și Elias Charalambous s-ar fi contrat la un antrenament și chiar s-ar fi bătut. Noul președinte al Consiliului de Administrație a publicat, la miezul nopții, pe contul personal de Facebook, mai multe fotografii prin care vrea să arate care este „situația” de la FCSB.

Mihai Stoica a prezentat „dovada” conflictului dintre Mihai Pintilii și Elias Charalambous

Mihai Stoica este în formă maximă. FCSB a câștigat cu 2-1 duelul cu CS Universitatea Craiova și a revenit în lupta pentru titlu, aflându-se, cu patru etape înainte de finalul sezonului, pe locul doi, la trei puncte de liderul Farul Constanța. Înaintea duelului din Bănie, în presă a apărut o informație uluitoare în care se spunea că Mihai Pintilii și Elias Charalambous s-ar fi bătut la un antrenament. Noul președinte al Consiliului de Administrație a ironizat acest material și a prezentat fotografii în care cei doi discută amical. „Cam așa sunt scandalurile pe la noi. Că doar n-o minți presa”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile.

Ce a spus Elias Charalambous despre zvonul că s-ar fi bătut cu Mihai Pintilii

La ultima conferință de presă și Elias Charalambous a abordat acest subiect pe un ton ironic, ușor teatral. S-a oferit să le arate jurnaliștilor vânătăile, iar apoi a declarat că nu a fost vorba de de niciun conflict.

„Vă arăt acum vănătăile, ne-am bătut (n.r. râde). Ascultați, de ce aceste zvonuri nu au apărut când câștigam? Când am pierdut un meci, au apărut zvonurile. Nu știu dacă cineva de aici a scris asta, dar dacă nu mă respectați pe mine, nu îmi pasă. Dar trebuie să-l respectați pe Pintilii. A jucat pentru echipa națională, trebuie să-l respectați ca persoană. În fiecare zi relația noastră este tot mai bună.

Dacă cineva a scris asta pentru like-uri, e altă metodă de a le obține. Dacă cineva mă critică pentru ce am făcut în teren, voi accepta și voi încerca să îmbunătățesc. Toată viața am trăit cu presiune, ador să trăiesc cu presiune. Nu pot trăi cu presiune. Tot timpul iau presiunea cu mine. Dar asta este prea mult.

I-am trimis direct textul lui Pinti și l-am întrebat unde ne-am bătut și dacă e OK. Am râs amândoi”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

Antrenorul cipriot are licența PRO și a fost adus la FCSB pentru că Mihai Pintilii nu are voie să dea indicații de pe bancă din cauza faptului că nu are documentele în regulă. Gigi Becali a spus clar că tot delegatul echipei se ocupă de antrenamente, dar în ultima perioadă oficialii „roș-albaștrilor” au tot transmis că Elias Charalambous este cel care decide tot la FCSB.

În presă s-a speculat că cei doi s-au certat tocmai pentru că tehnicianul din Cipru ar fi încercat să se implice în procesul de pregătire, deși i s-a spus clar, în momentul în care a semnat contractul, că rolul lui va fi unul „decorativ”. Această înțelegere îi aduce un salariul lunar de 5.000 de euro.