18 apr. 2024 | 23:41

S-a rupt lanţul de iubire, la Survivor All Stars? Zanni şi Duli şi-au aruncat cuvinte grele, nu au mai ţinut cont de nimic: „Pentru mine am venit”

Monden
S-a rupt lanţul de iubire, la Survivor All Stars? Zanni şi Duli şi-au aruncat cuvinte grele, nu au mai ţinut cont de nimic:
Zanni și Alexandra Duli, replici acide la Survivor All Stars. S-a consumat iubirea? Concurenta s-a împăcat cu Ana Porgras.

Ediția de joi, 18 aprilie 2024, a reality-show-ului Survivor All Stars îi aduce, din nou, în prim-plan pe Zanni și Alexandra Duli. De această dată însă, nu în cele mai bune relații. În scenă intră și Ana Porgras, care pare că s-a împăcat cu rivala ei. „Pentru mine am venit”.

Un nou joc tensionat în ediția de joi, 18 aprilie 2024, la Survivor All Stars

TJ Miles a câștigat colanul de imunitate în ediția precedentă a reality-show-ului Survivor All Stars, astfel că este liderul uneia dintre echipele care trebuie să joace pentru a câștiga o masă copioasă. Fiindcă a reușit să atingă această performanță, îl alege pe Sorin drept lider al echipei numărul doi.

Fiecare băiat din cele două echipe alege, pe rând, câte o fată. Astfel, TJ Miles formează echipă cu Ștefania Ștefan, iar Sorin o alege pe Ana Porgras. La rândul lor, Ștefania îl alege pe Robert, iar Ana Porgras pe Zanni. Asta în ciuda faptului că acesta i-a lăsat de înțeles că nu vrea să facă parte din echipa ei.

Zanni, nemulțumit că Ana Porgras l-a ales în echipa sa

Zanni: Poți să-l iei pe Iancu, ca să jucăm.

Iancu: Nu, poți să-ți iei prietenul, Ana!

Zanni: Ia-l pe Iancu, jur, ca să facem și noi așa… Ia-l, crede-mă! E bine pentru noi, pentru… Ia-l pe Iancu!

În ciuda indicațiilor, Ana Porgras l-a ales pe Zanni, care pășește spre echipa din care va face parte spășit. Concurenta nu a putut să nu reacționeze față de atitudinea co-echipierului său.

Zanni: Aaah! De ce nu l-ai luat pe Iancu?…

Ana Porgras: Mamă, ce dezamăgit ești! N-am văzut așa ceva.

Zanni și Alexandra Duli, replici dure la Survivor All Stars

În urma alegerilor făcute pentru cele două echipe, taberei Anei Porgras și a lui Zanni s-a alăturat și Alexandra Duli. Tânărul se arată nemulțumit din cauza faptului că face parte din echipa slabă.

Zanni: Pot să fac un schimb? Vreau și eu în echipă cu unii care, când nu pot eu, pot ei.

Alexandra Duli: Luați-l, măi, și pe Zanni la voi.

Zanni: Eu azi vreau să mă cert cu toată lumea de aici. M-am săturat, domnule Dan, nici nu mai vreau la recompensă. Mi-au zis: De ce vorbești așa? Joacă și luptă!. Păi mie îmi vorbești despre luptă? Eu să intru și să lupt?!

Iancu: Băi, ești plictisitor. Ești plictisitor…

Alexandra Duli: Lasă-l, măi, în pace să se distreze el cu el…

Iancu: Câteodată efectiv iei cheful tuturor. Mie mi-ai luat cheful acum, jur.

Zanni: Și mie mi s-a luat.

Ana Porgras: Să jucăm așa, că oricum pierdem.

Zanni: De ce vorbești așa?!

Alexandra Duli: Păi, cum?! Suntem de acord cu tine.

Din acest punct, între Zanni și Alexandra Duli a avut loc un schimb de replici acide, concurenta reproșându-i colegului său, presupus potențial iubit, că e practic… fără creier.

Ana Porgras și Alexandra Duli, dezamăgite de atitudinea colegului lor

În spatele camerelor de filmat, Ana Porgras și Alexandra Duli au comentat atitudinea lui Zanni față de echipa din care făcea parte, dar pe care o considera slabă.

Ana Porgras: Am înțeles că suntem la individuale, fiecare își vede de treaba lui aici, dar… trecerea asta a fost prea bruscă din partea ta.

Nu ai ce să faci, Bobiță, nu ai! Atât timp cât voi sunteți în majoritate numerică, nu ai ce să mai faci, trebuie să te resemnezi cu asta. Dacă îți convine, bine. Dacă nu, la revedere! (…) Trebuia să faci un pas înainte și să spui că nu vrei în echipa asta, fiindcă sunteți foarte slabi. Punct!

Alexandra Duli: Da, exact! De la început trebuia să facă asta.

Idila dintre Zanni și Alexandra Duli pare că se apropie de final

Relația lui Zanni cu Alexandra Duli nu mai pare să fie atât de roz ca la început. De fapt, nici la debutul concursului din jungla dominicană nu a fost una frumoasă, fiindcă tânărul i-a transmis rivalei sale că își câștigă respectul cu… fundul.

Ulterior, cei doi s-ar fi simpatizat și ar fi dezvoltat unele sentimente unul față de celălalt. Doar că iubirea nu pare să treacă chiar peste orice fel de obstacol. Idila dintre Zanni și Alexandra Duli pare să se rupă treptat, ea explicând că nu a venit la Survivor pentru el, ci pentru ea.

Alexandra Duli și Ana Porgras se împacă

Ana Porgras: A mai aruncat cu niște vorbe care pentru mine chiar au fost deranjante. Foarte deranjante. Că gen: Ce?! Păi și tu ai fost supărată când am ales-o pe Duli ca să stau la masă cu ea. Nu am înțeles de ce a aruncat chestia aia spre mine în momentul ăla. N-am înțeles. Okay, bun, poate am fost deranjată, dar n-am venit la tine să te iau la întrebări. Poate m-a deranjat, mi-a trecut, la revedere!

Alexandra Duli: Nu mi-am făcut niciodată filme aici cu el, așa că, și dacă există ceva între el și Ana Porgras mai mult decât există între mine și el, eu sunt împăcată și cu asta. Eu sunt aici să lupt pentru mine, să merg eu mai departe și să câștig eu cât mai mult. (…)

Uite, acum, că te-am cunoscut cât de cât, mi-am dat seama cum ești… Te înțeleg și pe tine. Regret când am spus că nu trebuiați să vorbiți despre cum e el.

Ana Porgras: Oricum eu n-am avut nicio treabă cu Duli în competiția asta. De fiecare dată când am avut ocazia, am stat de vorbă cu ea. Acum, că am făcut parte din aceeași echipă, am simțit așa că ne-a unit ceva și că mă înțelege. Și eu o înțeleg.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
NOILE NORME pentru posesorii de autovehicule. S-A ANUNȚAT clar de când devin obligatorii
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro