S-a lansat un nou canal TV în România. Ce vor putea vedea românii pe post

de: Anca Lupescu
08 12. 2023

Românii au parte de o surpriză la tv. Un nou canal de televiziune s-a lansat în România și poate fi deja urmărit pe rețelele de cablu din țară. Pasionații de documentare vor fi cei mai fericiți, pentru că acest post este unul nișa. Totodată, vor avea parte de emisiuni, dezbateri, dar și filme artistice. 

Un nou canal Tv în România

Românii pasionați de istorie au toate motivele de bucurie. Prima Tv a lansat Prima History, un canal de televiziune dedicat pasionaților de istorie, documentare și filme. 

Află și: Mutare de ultimă oră pe piața media din România. Celebrul comentator a devenit director

Grupul Clever a lansat noul produs media care se poate vedea deja pe rețelele de cablu din România. Grila de programe include filme artistice, documentare românești cu subiect istoric, dar și dezbateri cu profesori universitari, specialiști în domeniu și academicieni.

„În acest  context geopolitic delicat, Grupul Clever  lansat un nou produs media, Prima History, un canal de televiziune care le  propune telespectatorilor să privească istoria într-un mod lucid pentru că numai cine cunoaște bine trecutul, poate înțelege prezentul și să acționeze în consecință pentru elaborarea unui viitor în siguranță”, se arată în comunicatul transmis de grupul Clever.

Ce echipă va lucra la noul post

Prima History promite o echipă profesionistă, de la redactori de la publicații de specialitate, până la profesori din cadrul celor mai importante universități din țară. 

Află despre: Apar două televiziuni noi în România. Ce vor putea vedea românii la TV din luna noiembrie

Vom antrena în demersul editorial redactori de la publicații de specialitate, dar și profesori de la Facultățile de Istorie din cadrul celor mai importante universități din țară. Avem colaborări cu cei mai importanți producători de film documentar din Romania”, spune Adrian Bucă, manager de proiect Prima History.

Grupul Clever are un portofoliul complet ce cuprinde 14 canale de televiziune : Prima Tv, Prima Spor 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3, Prima Sport 4, Prima Sport 5, Prima Tv 4K, Prea News, Profit News, Agro Tv, Media Tv, Cinemaraton, Prima Comedy și acum Prima History.

Află despre: Postul TV cumpărat de Orange România. Mutare surprinzătoare în media

Prima History promite să devină postul tv preferat al pasionaților de istorie și de documentare.