18 oct. 2022 | 14:02

S-a întors Gigi Becali „la butoane” la FCSB? Basarab Panduru a aflat de ce a vrut să demisioneze Nicolae Dică. „A fost un moment controversat”

Sport
S-a întors Gigi Becali „la butoane” la FCSB? Basarab Panduru a aflat de ce a vrut să demisioneze Nicolae Dică. „A fost un moment controversat”

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB! Chiar Gigi Becali a dezvăluit acest lucru, dar patronul a spus că a reușit să-și convingă antrenorul să rămână la echipă. Basarab Panduru a aflat ce s-a întâmplat. Omul de afaceri de dictat o schimbare la meciul cu UTA.

Nicolae Dică a vrut să plece de la FCSB

FCSB a câștigat al treilea meci consecutiv în SuperLiga din România, dar Nicolae Dică a vrut și-a demisia la finalul partidei cu UTA. L-a sunat pe Gigi Becali și i-a spus că nu mai vrea să rămână la echipă. Toată discuția a fost dezvăluită chiar de finanțatorului clubului.

„Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. – FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici.

Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a termninat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat”, a declarat Gigi Becali, care nu a vrut să dezvăluie când a avut loc acest dialog.

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să plece de la FCSB

Basarab Panduru este convins că știe ce s-a întâmplat. Gigi Becali s-a întors la vechea strategie și a început să dicteze schimbările. În minutul 55 al partidei FCSB – UTA 2-1, Billel Omrani a fost înlocuit de Răzvan Oaidă, o mutare defensivă la care Nicolae Dică nu prea apelează.

„E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme.

Faci schimbarea asta în minutul 55, la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Tv.

FCSB a câștigat duelul cu UTA cu 2-1 și după trei victorii consecutive a ajuns pe locul 7 în SuperLiga din România. Când a semnat contractul, Gigi Becali i-a promis lui Nicolae Dică faptul că 15 etape nu se va implica deloc la echipă. Termenul încă nu a trecut, dar sunt multe semne că patronul și-a încălcat cuvântul.

După meciul cu Silkeborg, pierdut cu 5-0 de FCSB, Gigi Becali a spus că nu-și dă afară antrenorul, deocamdată, dar i-a transmis un ultimatum.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Tradiții în Sâmbăta Luminată. Ce nu avem voie să facem azi sub nicio formă
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Lege pentru toți șoferii din România. INTERZIS pentru cei care trebuie să facă ITP-ul
Capital.ro
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală, surprinse în mai multe județe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro