S-a întâmplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toți cei prezenți

Emi Pian s-a judecat până înainte să moară. Câți bani a câștigat la tribunal

Ieri a fost o zi grea pentru familia, apropiații și prietenii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. A fost prima zi de priveghi, iar curtea casei din Rahova a fost plină de lume. A fost o zi grea și pentru poliție, având în vedere escaladarea tensiunilor, după evenimentele dramatice ce au dus la decesul lui Emi Pian.

Coroane de flori și îmbulzeală la căpătâiul lui Emi Pian

Ieri, într-un vacarm de nedescris, a fost adus de la morga spitalului, sicriul fostului lider al clanului ”Duduienilor”, Emi Pian. Trecătorul grăbit a putut vedea un adevărat spectacol ier în zona vilei regretatului Florin Mototolea. Zona era împânzită de oameni, mulți dintre ei membri ai clanului condus de decedat, familie, prieteni și apropiați.

S-a întâmplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toți cei prezenți
S-a întâmplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toți cei prezenți

Conform tradiției comunității, priveghiul va dura 4 zile, după care va avea loc și procesiunea spre cimitir și înmormântarea. Azi-noapte târziu pe gardul impresionantei vile din Rahova, unde a locuit Emi Pian, conform celor de la cancan.ro, în afară de afișul imens cu poza și mesajul către cel ce a fost Regele Emi Pian, se putea vedea scris, din sutele de coroane de flori, numele acestuia.

Gestul apropiaților care i-a uluit pe toți cei prezenți

Era trecut de miezul nopții, în prima seară de priveghi la căpătâiul lui Emi Pian, când apropiații acestuia au scris din coroane de flori, pe gard, „EMI” și au parcat mașina interlopului în fața porții. Zeci, poate sute de oameni încă erau în curtea și în afara vilei, plângând sau stând efectiv. Acest deznodământ tragic a fost rezultatul unei încăierări generale în noaptea de luni spre marți, 4 august, în zona Giulești, între Emi Pian, liderul clanului ”Duduienilor” și fiul altui lider de clan, ”Rinu”, Ciprian Napy.

Emi Pian a decedat la spital, după ce principalul suspect, Ciprian Napy, i-ar fi perforat cu un cuțit de bucătărie vena femurală. Suspectul a ajuns și el la spital cu multiple răni pe spate, probabil făcute cu o sabie, spun sursele.

Poliția este în alertă în acest moment, după evenimentele de marți dimineața, având în vedere că s-au anunțat răzbunări din partea ”Duduienilor”, o parte dintre aceștia venind din străinătate și fiind preluați, sub pază de trupele de mascați, din aeroport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI