S-a întâmplat acum la Știrile PRO TV, cu Andreea Esca. Gestul făcut după scandalul cu Mario Fresh

S-a întâmplat acum la Știrile PRO TV, cu Andreea Esca. Gestul făcut după scandalul cu Mario Fresh
S-a întâmplat acum la Știrile PRO TV, cu Andreea Esca. Gestul făcut după scandalul cu Mario Fresh

A fost agitație pe litoral, în acest weekend. Într-unul dintre cluburile de la Mamaia, polițiștii au fost chemați să aplaneze un conflict iscat între mai mulți tineri. Protagoniștii bătăii au fost cântăreții Mario Fresh și Jador. Răfuiala, deși subiectul zilei, nu a fost prezentat la Știrile PRO TV de către Andreea Esca.

Știrile PRO TV, fără scandalul cu Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh și Jador, tineri cunoscuți în peisajul muzical românesc, au fost implicați, duminică, în jurul orei 04.30, într-un conflict în apropierea unui club din stațiunea Mamaia. Oamenii legii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, au fost agresate fizic în apropierea clubului.

Alături de aceștia mai erau câteva persoane apropiate lor, printre care și Alexia Eram(fiica Andreei Esca), iubita lui Mario Fresh. Atacatorii au evitat-o pe aceasta, iar răfuiala s-a încheiat treptat, huliganii retrăgându-se odată cu intensitatea strigătelor tinerei. Nu a fost necesară intervenția ambulanței la locul incidentului.

Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Mamaia, unde au depus plângere. A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, a transmis subinspectorul Andreea Iliescu.

  • Polițiștii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru identificarea tuturor personajelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

La scurt timp după incident, Mario Fresh a publicat un mesaj pe Instagram. Din motive necunoscute, acesta a șters postarea. „Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel”, a scris tânărul.