S-a găsit vinovatul pentru moartea lui Maradona! Poliția a efectuat percheziții

S-a găsit vinovatul pentru moartea lui Maradona! Poliția a efectuat percheziții
Maradona a fost îngropat joi

Moartea lui Diego Maradona i-a îndurerat pe milioane de iubitori ai fotbalului. Cel mai mare fotbalist din istorie s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 60 de ani. Autoritățile din Argentina au fost alertate de familia lui Maradona și au pornit ancheta pentru a găsi un vinovat pentru deces. Iar primul vizat este chiar doctorul fostului mare fotbalist, Leopold Luque.

Polițiștii au efectuat deja o perchiziție la casa acestuia și au anunțat că tot personalul medical al lui Maradona va fi anchetat. Cele trei fete ale lui Maradona, Dalma, Giannina și Jana au dezvăluit că tatăl lor s-a certat cu doctorul și chiar ar fi fost bruscat de cel din urmă.

Diego Maradona nu ar fi trebuit externat din spital, este convins fostul său medic

Un fost medic și avocatul lui Maradona au fost primii care au adus acuze sistemului medical. Cei doi au concluzionat că „El Pibe D’Oro” ar fi fost încă în viață dacă toți cei care l-au îngrijit ar fi luat decizii mai bune. De asemenea, Ambulanțele ar fi ajuns prea târziu la locuința lui Maradona din orașul Tigre.

Este inexplicabil faptul că, timp de 12 ore, prietenul meu nu a avut nicio atenție sau control din partea personalului sanitar. A durat mai mult de jumătate de oră până la apariția unei Salvări, ceea ce este o idioțenie criminală. Aceste fapte nu pot fi trecute cu vederea și voi cere investigarea lor până când se va ajunge la o concluzie finală”, a postat Matias Morla, avocatul lui Maradona, pe rețelele de socializare.

„Un deces insolit, în sensul în care Diego nu a fost îngrijit cum trebuia. Era nevoie să rămână internat la spital. E inadmisibil ca un pacient în starea sa să se externeze după o săptămână, mai ales în urma acelei operații. Să-l trimiți acasă e o tâmpenie! În al doilea rând, Maradona trebuia să aibă lângă el un doctor capabil să îl asiste în caz de urgență. Lucru care evident nu s-a întâmplat!”, a declarat și fostul lui medic, Alfredo Cahe.

Palmaresul lui Diego Maradona

  • Campionatul Mondial cu Argentina (1986)
  • Cupa Spaniei cu Barcelona (1983)
  • Supercupa Spaniei cu Barcelona (1984)
  • Serie A cu Napoli (1987, 1990)
  • Cupa Italiei cu Napoli (1987)
  • Supercupa Italiei cu Napoli (1991)
  • Cupa UEFA cu Napoli (1987)
  • Campionatul Mondial U20 cu Argentina (1979)
  • Campionatul Argentinei cu Boca Juniors (1981)
  • Cel mai bun marcator din Serie A (1988, 15 goluri)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI