S-a dus la cumpărături ca la Cernobîl: gestul extrem al unui român, la hypermarket

S-a dus la cumpărături ca la Cernobîl: gestul extrem al unui român, la hypermarket

Dacă urmărești știrile legate de români aflați în carantină, este clar că fiecare dintre noi înțelege diferit această perioadă în care ar trebui să eviți contactul cu alți oameni. Un bărbat din Pitești a dus întreaga idee la extrem.

Pe timp de criză, oamenii încep să se comporte din ce în ce mai ciudat. Faptul că ajung să cumpere conserve, făină și ulei în disperare reprezintă doar o parte infimă a problemei. Unii postează mai mult pe Facebook, alții fac orice le stă în putință pentru a sta în casă, în timp ce unii optează pentru costumații ciudat atunci când merg la cumpărături.

Acesta din urmă este cazul unui bărbat din Pitești care a aproape că a speriat ceilalți oameni aflați la cumpărături. În definitiv, nu prea știi cum să reacționeze cănd ajunge la Auchan un om îmbrăcat ca la Cernobîl. În cel mai bun caz, te gândești că el știe ceva ce ție îți scapă. Nu era exclusi nici să-l ia cineva la bătaie, având în vedere prețul respectivelor costume.

costum special shopping

Imaginile cu un bărbat care a mers la cumpărături în combinezon special cu mască de gaze pe față au devenit virale. Ele au fost imortalizate pe parcursul weekendului la hipermarketul Auchan din cartierul piteștean Găvana.

Bărbatul era complet izolat de ceilalți oameni din magazin. De teama infectării cu coronavirus, omul din imagini purta o mască de gaze, un combinezon, plus mănuşi şi cizme de cauciuc. A durat aproximativ o oră până și-a terminat cumpărăturile și, în tot acest timp, nu și-a dat jos masca sau costumul.

”Îl prefer pe el decât pe alţii care nu au pic de responsabilitate şi nu se adaptează la câteva reguli de bun simţ, precum spălatul pe mâini, respectarea distanţei în timp ce aşteptăm la coadă, pe care oricum ar fi trebuit să le avem indiferent de Covid-19”, a scris utilizatoarea Luisa Maria pe Facebook. Este important de reținut că în Argeș nu s-a înregistrat până la această oră niciun caz de coronavirus. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI