S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sărbători. Ce categoria de angajați vor sta mai mult acasă

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sărbători. Ce categoria de angajați vor sta mai mult acasă
S-a decis oficial! Românii se bucură de mai multe zile libere

Bugetarii au parte de zile libere în plus! Executivul a anunțat care sunt acelea în ședința de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor și când se vor relaxa românii?

Mai multe zile libere de Sărbători

Bugetarii au primit de curând o veste extraordinară! Executivul a anunțat, în cursul zilei de vineri, în cadrul unei ședințe de Guvern, că bugetarii vor avea parte de alte câteva zile libere. Subliniem faptul că recupererea acestora se va face în funcție de organizarea firecărei instituții în parte. Acest lucru se poate întâmpla în zilele libere de weekend, la finele programului de lucru normal sau în timpul săptămânii, conform ministrului Muncii Violeta Alexandru. Mai mult decât atât, sunt instituții care își vor desfășura în continuare în mod normal, ca de exemplu: Trezoreria. În acest context, anumiți bugetari vor avea o primă minivacanță de miercuri, 25 decembrie, până duminică, 29 decembrie. O a doua perioadă de minivacanță va fi de pe data de 1 ianuarie până pe 5 ianuarie.

„Trezoreria va lucra pe 27 (decembrie – n.r.)”, valabil şi în cazul în care sunt acordate zile libere, a mai adăugat premierul. „Sistemul bancar va lucra pe 27, lucrăm şi noi şi va lucra până pe 31”, a completat ministrul Muncii. „Şi asta înseamnă că vor fi 23, 24 se va lucra, 27, 30 şi 31. Deci nu închidem Trezoreria, să anunţăm pe 20, aşa cum au făcut alţii”, a susținut Orban.

S-a decis! Bugetarii vor avea parte de alte zile libere
S-a decis! Bugetarii vor avea parte de alte zile libere

“Noi cerem clarificarea situaţiei acestor zile libere”

“Noi cerem clarificarea situaţiei acestor zile libere, pentru că l-am văzut pe premier la TV declarând că încă n-a luat nicio hotărâre referitor la ele. Toată lumea aşteaptă să fie libere şi, din cauza faptului că nu ştiu dacă o să se întâmple sau nu asta, oamenii au făcut rezervări la hoteluri, dar nu le-au plătit, deşi mai sunt puţine zile până la Crăciun şi Revelion”
Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele FPTR.autor (Sursa: Profit.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI