06 iun. 2023 | 21:45

Rugăciunea care te scapă de depresie și problemele în dragoste. E puternică, mulți români o rostesc în fiecare seară

Diverse
Rugăciunea care te scapă de depresie și problemele în dragoste. E puternică, mulți români o rostesc în fiecare seară
Ce rugaciune trebuie să spui impotriva depresiei

Depresia este una dintre cele mai comune boli și printre cel mai greu de diagnosticat. De asemenea, multe dintre aceste afecțiuni apar ca urmare a unor grave probleme în dragoste. Așadar, astăzi vă prezentăm rugăciunea care îți poate alunga durerile sufletești. E puternică, iar foarte mulți dintre români o rostesc în fiecare seară.

Aceasta este rugăciunea care te scapă de depresie. Alungă și problemele în dragoste

Depresia a devenit una dintre cele mai comune boli ale omului, cu toate că este greu de diagnosticat.

Mai exact, depresia este considerată boala sufletului, iar foarte multe persoane se plâng de apariția unor probleme în amor.

Credincioșii care suferă de această boală știu că rugăciunea este pentru multe persoane o alinare și-un ajutor atunci când sunt triste sau când au greutăți.

Rugăciunea este cea care ne poate ajută în situațiile grele pe care le întâlnim în viață.

De asemenea, reprezintă mijlocul de a ajunge în fața lui Dumnezeu, dar și de a comunica cu El sau cu Maica Domnului și chiar cu Sfinții lui Dumnezeu cu care vorbim în mod real, atunci când într-adevăr ne unim gândurile și simțirile noastre cu textele liturgice ale rugăciunii.

Ce trebuie să faci atunci când te rogi

Astfel, rugăciunea personală trebuie făcută în taină. În plus, în tradiția spirituală a Bisericii, cuvintele lui Iisus Hristos – intră în cămara ta – sunt interpretate literal.

Asta înseamnă că omul care se roagă trebuie să intre în sine însuși, în propriul suflet. Chiar și așa, depresia este considerată una dintre bolile sufletului, astfel că mulți dintre oameni, mai ales cei cu credință, își găsesc ajutorul în rugăciune.

„Stăpâne Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, vino şi mă vindecă şi pe mine, netrebnicul robul Tău. M-am îndepărtat de Tine, am rănit bunătatea şi iubirea Ta.

Păcătuit-am la cer şi înaintea Ta, toată fărădelegea am săvârşit-o, arătatu-m-am lipsit de toată virtutea şi sănătatea sufletului şi a trupului.

Slăbănogit-a trupul meu, umplutu-s-a de răutăţi sufletul meu, slăbit-a duhul meu. Stricatu-s-a voia mea, toate se înăbuşă şi suferă înlăuntrul meu, coborâtu-m-am până în iadul cel mai de jos.

Recunoaște-ți păcatele în fața Domnului

Izbăveşte-mă, Doamne, de apăsarea şi durerea sufletească, şi de greutatea inimii care mă stăpâneşte cu dreptate.

Săvârşit-am tot felul de păcate care mă războiesc, care fac chinul meu de nesuferit. Miluieşte-mă, Doamne, că eu singur sunt vinovat pentru această pustiire şi pieire a sufletului şi a trupului meu.

Stăpânitu-m-a iubirea de sine, înrobitu-m-a nepurtarea de grijă, nimicitu-m-a lenevirea! Iartă-mă, Doamne, şi vindecă netrebnicul meu suflet.

Depărtează de la mine pe duhul cel rău care face de nesuferit sufocarea sufletului şi a trupului meu. Ţine departe de mine greutatea cea apăsătoare din inima mea.

Ruga care te scapă de păcate

Slobozeşte-mi sufletul şi trupul de toată nepăsarea, întristarea, plecarea spre păcatul firii, mâhnirea, deznădejdea, nepăsarea, nesimţirea, disperarea şi amorţirea cea aducătoare de moarte, căci eu de bunăvoie am adus în sufletul meu toate acestea.

Iartă-mi, Doamne, mărimea păcatelor, vindecă mulţimea patimilor mele! Ajută-mă ca să nu Te întristez vreodată din pricina patimilor care stăpânesc netrebnicul meu suflet.

Ridică de la mine laţul cel greu al păcatului, îndepărtează mereu pe tot vrăjmaşul şi potrivnicul. împacă viaţa şi sufletul meu, Doamne!”, este rugăciunea specială pentru cei care suferă de depresie.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro