Roxana Vancea, de nerecunoscut. Cât de mult a slăbit față de prima apariție la TV

de: Ana Chivu
28 01. 2021

Roxana Vancea e condamnată de majoritatea fanilor din cauza noului look. Aceasta a exagerat cu slăbitul, susțin cei care o urmăresc intens pe rețelele de socializare. Cât de mult s-a schimbat de la prima apariție la TV și până acum?

Roxana Vancea a ajuns de nerecunoscut. Cum s-a schimbat în ultimii ani?

Roxana Vancea se află deja de ani buni în vizorul românilor, prima oară făcându-și apariția pe micile ecrane la „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a furat toate privirile. Aceasta s-a schimbat foarte tare în ultimul timp, dând astfel formele extrem de apreciate pe un trup foarte bine conturat în urma orelor multe petrecute la sală și a stilului alimentar sănătos.

Vedeta le arată pe rețelele de socializare fanilor ce mănâncă, ce antrenamente face și cum decurge o zi din viața ei, mai ales de când este prezentă în reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici”.

Din păcate, internauții i-au atras atenția că a slăbit prea mult, fiind de părere că a exagerat cu dietele. Cu toate astea, Roxana pare să nu aibă vreo problemă cu look-ul său, ba chiar simțindu-se bine în pielea ei.

Ce dietă ține aceasta?

„Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă. Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos. Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc.

Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc. Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu.

Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină”, a declarat Roxana Vancea, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune tv.

„Vreau să fiu mai definită, să mi se vadă abdomenul mai proeminent”

„Întotdeauna este loc de mai bine și recunosc că mă săturasem de antrenamentele pe care le făceam. Nu mai dădeam randament pentru că aveam corpul obișnuit cu ele. Atunci am avut nevoie de o schimbare.

M-am mai antrenat și știu cât de repede vin rezultatele. Vreau să fiu mai definită, să mi se vadă abdomenul mai proeminent și să pun masă musculară la fesieri”
Roxana Vancea