Roxana Nemeş, făcută praf de fani. Imaginea care a atras cele mai dure critici la adresa vedetei: “Fugi că îţi mănâncă tinereţea”

Roxana Nemeş, făcută praf de fani. Imaginea care a atras cele mai dure critici la adresa vedetei: “Fugi că îţi mănâncă tinereţea”
Roxana Nemes, făcuta praf de fani

Roxana Nemeș a trecut prin momente cumplite după ce a fost apostrofată de proprii săi fani. Ce i-au spus urmăritorii de pe Instagram atunci când s-a pozat alături de soțul ei.

Roxana Nemeș, jignită de internauți pe rețelele de socializare

Roxana Nemeș a fost jignită pe rețelele sociale după ce s-a fotografiat alături de soțul ei, Călin Hagima. Cei care o urmăresc au lansat mai multe comentarii răutăcioase la adresa controversatuluia afacerist, mai în vârstă cu 11 ani față de celebra artistă. Internauții au acuzat-o și pe Roxana Nemeș de faptul că Nici blondina nu a scăpat, fiind acuzată că l-a “supt de bani” pe afacerist.

Pentru Halloween, Roxana Nemeș și soțul ei s-au costumat în spiritul sărbătorilor. După ce au postat fotografia pe Instagram, în care cei doi apar îmbrățișați. Bărbatul s-a îmbrăcat în stilul unui vampir, motiv pentru care unii fani au ieșit la atac, nemulțumiți de fotografie.

„Aoleo, vezi ca te mănâncă moșul! Fugi ca îți mănâncă tinerețea și trec anii! Banii lui ii găsești și la unul mai tânăr!

Nu o mușca, este o prințesă a frumuseții. Pleacă de lângă ea, Satan.

L-ai supt de bani, inversați rolurile.”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au primit pe Instagram Roxana Nemeș și soțul ei.

De ce nu s-a tatuat Roxana Nemeș până acum

Aceasta nu este prima dată când Roxana Nemeș a fost certată de internauți pe rețelele de socializare. Recent, frumoasa blondină a declarat de ce nu s-a tatuat niciodată, iar răspunsul ei i-a deranjat pe unii fani.

„Mai repede o mașină de epocă ești. La ce relații ai avut… numai cu bătrânei”, i-a scris internautul la videoclipul Roxanei Nemeș.

Roxana Nemeș nu s-a putut abține și i-a dat o replică internautului. Ea i-a transmis că mașinile de epocă sunt extrem de valoroase.

„Vezi că mașinile de epocă sunt cele mai apreciate mașini ever! Asta dacă ai gusturi bune și niște cunoștințe! Ceea ce la tine nu cred că există.”, i-a scris Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima, iubitul ei, s-au căsătorit în secret, luna trecută. Între cei doi este o diferență de vârstă de 11 ani. Frumoasa blondină, extrem de rezervată cu viața privată, a povestit totuși cum s-au cunoscut, dar și cum a fost cerută în căsătorie.

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: ”Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?

„ Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemeș pentru viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI