18 oct. 2024 | 13:44

Roxana Mazăre a născut un băiețel. Cum îl cheamă pe bebelușul fostului edil Radu Mazăre și al frumoasei sale soții

News
Roxana Mazăre a născut un băiețel. Cum îl cheamă pe bebelușul fostului edil Radu Mazăre și al frumoasei sale soții
Roxana Mazăre a născut un băiețel. Cum îl cheamă pe bebelușul fostului edil Radu Mazăre și al frumoasei sale soții

Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. La câteva luni după ce a ieșit din închisoare, fostul edil a devenit tătic, după ce soția lui, Roxana, a adus pe lume un băiețel.

Soția lui Radu Mazăre a născut

Roxana, soția lui Radu Mazăre, a născut un băiețel joi, 17 octombrie. Cei doi au ales să fie foarte discreți cu privire la nașterea copilului lor, astfel că vestea s-a aflat abia vineri. Partenera lui Radu Mazăre și bebelușul sunt bine, potrivit informațiilor apărute în spațiul public. Micuțul a primit numele Aris, după cum declara tatăl lui în urmă cu câteva luni.

Roxana Mazăre a dat vestea că este însărcinată la finalul lunii mai, atunci când fostul primar al Constanței a ieșit din închisoare. Femeia care i-a fost alături în ultimii ani l-a așteptat la poarta Penitenciarului Jilava și a dezvăluit presei că așteaptă un copil.

”Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, spunea Roxana Mazăre, la vremea respectivă.

Tată din nou, la 56 de ani

Radu Mazăre mai are un fiu, pe nume Răducu, în vârstă de 30 de ani. La 56 de ani, fostul edil și om de afaceri a devenit tată din nou, alături de femeia care i-a fost aproape în ultimii ani. Radu Mazăre și Roxana s-au căsătorit în spatele gratiilor, în anul 2019. În momentul în care a fost eliberat din închisoare, Radu Mazăre a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru al doilea băiat al său, fiind un nume puternic și cu rezonanță.

Prenumele Aris are mai multe interpretări, pentru că se regăsește în mai multe culturi. Mulți consideră că este de origine greacă și că este inspirat din mitologia acestui popor. În acest sens, Aris este o formă scurtă a numelui grecesc Aristotel sau Aristide, nume care înseamnă „cel mai bun” sau „cel mai nobil” („aristos” în greacă înseamnă „cel mai bun”).

În mitologia greacă, Ares era zeul războiului, fiind asociat cu curajul și forța. Numele Aris este o variantă modernă și adaptată a acestui nume mitologic, având astfel o conotație de putere și curaj.

În tradiția ebraică, numele Aris poate avea semnificația de „leu” sau „cel ce guvernează”, având legături simbolice cu puterea și autoritatea.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Cel mai cutremurător film a apărut pe Netflix. Atenție! Trebuie să ai inima tare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Doliu în fotbalul românesc. Fostul președinte al celor de la Dinamo s-a stins în noaptea de joi spre vineri
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro