07 feb. 2023 | 17:08

Roxana Ionescu despre cea mai grea perioadă din căsnicia ei: “A știut să readucă liniștea în sufletul meu”. Ce spune despre revenirea în televiziune EXCLUSIV VIDEO

Monden
Roxana Ionescu despre cea mai grea perioadă din căsnicia ei: “A știut să readucă liniștea în sufletul meu”. Ce spune despre revenirea în televiziune EXCLUSIV VIDEO
Roxana Ionescu despre cea mai grea perioadă din căsnicia ei

Roxana Ionescu s-a mutat la Timișoara din 2018, unde a început o nouă viață alături de Tinu Vidaicu, soțul ei. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Fosta vedetă de televiziune a vorbit, pentru Playtech Știri, despre cea mai grea perioadă din căsnicia ei, respectiv pierderea sarcinii din urmă cu 4 ani. Vedeta a depășit episodul dureros din viața ei cu ajutorul partenerului de viață, care i-a redat încrederea că își vor îndeplini visul de a deveni părinți. Roxana Ionescu ne-a spus și de ce a refuzat propunerile de a reveni pe micul ecran.

„Nu am fost pregătiți”

Roxana Ionescu a dat agitația din Capitală pe liniștea din Timișoara, unde locuiește de aproape 5 ani. Cea mai grea încercare pentru familia lor a fost în vara lui 2019, când fosta vedetă TV a trecut de la extaz la agonie în momentul în care a aflat că a pierdut sarcina.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou”, era anunțul trist al lui Vidaicu.

Puși în fața faptului împlinit, cei doi îndrăgostiți și-au găsit resursele să meargă mai departe, deși situația a fost destul de greu de gestionat la acel moment.

“Cred că doi oameni care se iubesc și care au același scop și aceeași viziune în viață, vor reuși să treacă peste orice moment greu pe care îl vor întâmpina. Noi am reușit, adică nimeni nu e pregătit, nu am fost pregătiți nici noi, am avut un mare noroc că Tinu este un om foarte echilibrat și un om care a știut efectiv să readucă liniștea și să readucă speranța, optimismul în sufletul meu. Sperăm data viitoare să fie bine și să fie fără incidente neplăcute. Nu am ce sfat să dau celorlalți, nu știu cum am reușit, așa a fost să fie! Suntem bine, suntem optimiști”, a declarat, pentru Playtech Știri, Roxana Ionescu.

Cum soțul ei are un proiect muzical Dirty Namo, dar este și antreprenor, Roxana Ionescu pune umărul la bunăstarea familiei.

“Cum? Am șeful cel mare? Adică Tinu! Da, este minunat să lucrezi pentru tine, să tragi altfel atunci când lucrezi pentru tine, chiar dacă eu, de felul meu, am fost o persoană implicată, așa credeam. Ești mult mai implicat când e și afacerea ta. Este bine, este frumos, este interesant”, ne-a mărturisit ea.

Ce spune Roxana Ionescu despre revenirea în televiziune

Chiar dacă și-a mutat domiciliul în orașul de pe Bega, fosta vedetă TV încă este în colimatorul producătorilor TV. Dacă în unele emisiuni a participat ca invitată, în altele a avut șansa de a fi concurentă. Doamna Vidaicu nu a bătut palma cu nicio televiziune momentan, întrucât nu s-a regăsit în formatele TV în care a fost dorită.

“Îmi este dor de televiziune, dar nu pot spune că mă gândesc zilnic la treaba asta. Da, am primit oferte, doar că nu le simt potrivite pentru mine în acest moment, așa că am spus “pas” și am lăsat alte persoane să meargă în locul meu la anumite emisiuni. Mă refer și la reality show-uri, da”, a precizat, pentru Playtech Știri, Roxana Ionescu.

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro