19 ian. 2024 | 15:58

Cine sunt Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, concurenţii de la Power Couple România. Cei doi abia au devenit părinţi

Monden
Cine sunt Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, concurenţii de la Power Couple România. Cei doi abia au devenit părinţi
Cine sunt Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, concurenţii de la Power Couple România. Cei doi abia au devenit părinţi

Competiția „Power Couple România – La bine și la greu” va debuta pe 5 februarie la Antena 1. Nouă cupluri de vedete vor trece prin teste extreme, dar și situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii. Printre participanți care au acceptat provocarea se numără și Roxana Blenche cu soțul ei, Cătălin Bucur. Show-ul va fi prezentat de Dani Oțil.

Roxana Blenche și soțul ei participă competiția Power Couple România

Antena 1 vrea să dea lovitura cu reality-show-ul „Power Couple România – La bine și la greu”. Competiția va începe să fie difuzată pe Antena 1 începând cu data de 5 februarie și va fi moderată de Dani Oțil, matinalul de la Neatza.

Show-ul de pe Antena 1 va supune 9 cupluri de vedete la provocări de neimaginat, iar Roxana Blenche și tatăl fiicei sale, Cătălin Bucur, se află printre participanţi.

Împreună de șase ani, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii Hello Chef, și soțul ei, Cătălin Bucur, de profesie videograf, au intrat în această competiție hotărâți să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.

„Suntem atât de diferiți și, în același timp, atât de compatibili”, a declarat Cătălin.

„Ne completăm extraordinar de bine și, cu toate defectele și calitățile noastre, alcătuim un adevărat Power Couple”, a precizat și Roxana Blenche.

Formează un cuplu de șase ani

În 2022, cei doi s-au căsătorit civil la Baia Mare, iar în 2023 au devenit părinții unei fetițe, pe nume Olivia. La scurt timp de la nașterea ei, cei doi au acceptat să intre în cea mai incitantă competiție a cuplurilor.

„Fiica noastră ne-a dat super-energie ca să înfruntăm cele mai dificile probe! Am trecut prin provocări pe care nu le-am fi întâlnit în viața de zi cu zi. Am descoperit cât de puternici suntem împreună și cum ne putem depăși limitele”, a completat vedeta.

În septembrie 2022, Roxana Blenche a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. „Într-o zi de primăvară o să cunoașteți noul membru al familiei Bucur-Blenche. Mami zice că sunt un Blenchișor, iar tati zice că sunt un Bucuraș. Vă las pe voi să decideți. Vă pupă Bucurașul Blenchișor!”, scria gazda show-ului culinar „Hello Chef” în mediul online.

Citește și: Cine sunt concurenţii Power Couple. Show-ul de pe Antena 1 supune cuplurile la provocări de neimaginat. Oana Matache şi Radu Siffredi, printre participanţi

Cum s-au cunoscut

Roxana și Cătălin, ambii din Baia Mare, se cunosc din adolescență, dar au devenit un cuplu în urmă cu șase ani.

„Suntem împreună de 3 ani și jumătate. El lucrează în domeniul juridic, este mult mai bine așa. Fiecare cu meseria lui, suntem foarte fericiți. Noi amândoi suntem din Baia Mare, ne știam de mai mult timp și ne-am reîntâlnit în București. Este mai mare cu un an decât mine. Da, avem planuri de viitor, ne gândim la căsătorie.

Asta este viața omului, decurge, ne naștem, suntem copii, devenim adolescenți, devenim adulți, după care te căsătorești, își dorești copii, îmbătrânim și părăsim lumea. Ăsta este ciclul vieții, pe care orice om și-l dorește”, declara Roxana Blenche pentru Spynews, în urmă cu ceva timp.

Cine mai intră în competiție

Această competiție remarcabilă aduce în prim-plan cupluri celebre și diverse, pregătite să se lanseze într-o serie de provocări inedite, punând la încercare rezistența și compatibilitatea lor într-un mod cu totul unic. Printre participanții curajoși ce au acceptat provocarea, se regăsesc personalități cunoscute ale showbiz-ului românesc, fiecare aducând cu sine o poveste și o dinamică proprie în cadrul competiției.

Prin urmare, îi vom vedea pe Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.

Citește și: Când începe Power Couple la Antena 1. Șefii postului au făcut anunțul de ultim moment, Dani Oțil va fi prezentator

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Capital.ro
Prețul unui kilogram de nucă în Piața Obor din București, înainte de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
SCHIMBĂRI privind PERMISUL de CONDUCERE! Iohannis a promulgat LEGEA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro