01 dec. 2023 | 12:15

Rona Hartner va fi înmormântată astăzi. Primele imagini de la Cimitirul Bellu FOTO EXCLUSIV

Monden
Rona Hartner va fi înmormântată astăzi. Primele imagini de la Cimitirul Bellu FOTO EXCLUSIV
Rona Hartner va fi înmormântată astăzi, chiar de Ziua Națională, la Cimitirul Bellu din București. A fost dorința ei. Primele imagini.

În urmă cu două zile, sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România. Regretata actriță va fi condusă pe ultimul drum vineri, 1 decembrie 2023, chiar de Ziua Națională. Ceremonia de înmormântare are loc la Cimitirul Bellu Catolic din București. Primele imagini de la fața locului. Foto

Aurel Pădureanu, despre Rona Hartner

UPDATE 1 decembrie 2023, ora 12:00: Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, este prezent la Cimitirul Bellu Catolic din București, unde urmează să fie înmormântată actrița Rona Hartner. Ce a declarat interpretul.

„O artistă mare. A apus un om de o sensibilitate aparte, un suflet fenomenal, o femeie care, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit mult mai mult mediatizată. După ce moare un artist mare, se idolatrizează. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață, nu după ce mor…

Ca să faci această meserie, trebuie să ai un talent fenomenal, trimis de Divinitate. Și a avut talentul ăsta, trimis de raza de lumină pe care i-a dat-o Dumnezeu. Un mare artist. Era în permanență veselă. Pe ea nu o vedeai niciodată supărată.

Îmi zicea: Vreau să-mi cânți melodia aia pe care o cânți dumneata, de suflet. Și-i cântam și râdea. Ea și Cornelia (Catanga – n.r.) au fost prietene, foarte bune prietene. Regret enorm de mult, pentru că a fost o actriță fenomenală.

Dumnezeu să o odihnească și să o pună alături de cele mai mari personalități ale lumii. O femeie și o artistă fenomenală! Drum lin către stele!”, a spus Aurel Pădureanu.

Sicriul Ronei Hartner a ajuns în România

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, ca urmare a suferinței fizice cu care s-a confruntat. În anul curent, regretata actriță a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. Asta după ce, anterior, a învins crunta boală.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România miercuri, 29 noiembrie 2023. Decizia a fost luată după ce, la începutul săptămânii, familia și prietenii regretatei actrițe au organizat un priveghi în Franța, unde cei care și-au dorit au avut ocazia de a-și lua rămas bun de la ea.

Află detalii: Trupul neînsufleţit al Ronei Hartner a ajuns în România. Priveghi emoţionant al artistei în Franţa. Obiectul neaşteptat care a apărut lângă sicriu

Rona Hartner va fi înmormântată la Bellu

Sicriul care a ajuns în urmă cu două zile în România este închis, după cum a anunțat sora Ronei Hartner. Acesta a fost acoperit cu fotografii în care regretata actriță apare zâmbind, precum și cu crini, trandafiri, crizanteme. Tot în ziua de miercuri, și familia artistei a venit din Franța în București.

Rona Hartner urmează să fie condusă pe ultimul drum vineri, 1 decembrie 2023, chiar de Ziua Națională a României. Dacă pentru unii această zi este una de bucurie, pentru alții este o zi de doliu. Ceremonia de înmormântare a regretatei actrițe va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic din București.

Rita Sumalya, fiica actriței, este prezentă la capelă

Ceremonia de înmormântare a Ronei Hartner va începe vineri, 1 decembrie 2023, la ora 12:00. Dorința regretatei actrițe a fost ca trupul său să fie depus la Cimitirul Bellu din capitală. Artista a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă albă, simplă, potrivit informațiilor transmise de Prima TV.

Află detalii: Cum a ales Rona Hartner numele fetiței ei și care era obsesia întregii familii: ”Rona se ruga la sfânta cauzelor imposibile” EXCLUSIV

Rinda și Reon, cei doi frați ai Ronei Hartner, au stat mereu la căpătâiul surorii lor. La Cimitirul Bellu din București și-au făcut apariția și primul soț al artistei, alături de Rita Sumalya, fiica actrițe. Mama Ronei Hartner este și ea prezentă la Bellu, îngenunchiată de durere, fără să poată accepta pierderea.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro