Rona Hartner se gândește din nou la nuntă. Ce a dezvăluit acum artista

Rona Hartner se gândește din nou la nuntă. Ce a dezvăluit acum artista
Rona Hartner se gandeste din nou la nunta

Se pare că nu mai există nicio cale de împăcare între Rona Hartner și Herve Camililleri. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după treu ani de relație și un an și jumătate de la nuntă.

Rona Hartner se gândește din nou la nuntă

Ei s-au căsătorit în Franța, unde locuiesc de mai mulți ani, iar vestea separării a luat cu surprindere pe toată lumea. Cu toate că mulți se gândeau la o împăcare dintre cei doi, Rona Hartner a dorit să lămurească faptul că între cei doi nu mai este cale de întoarcere. Dar, cu toate acestea, ea crede că a treia nuntă va fi cu noroc, semn că artista se gândește ca pe viitor să mai îmbrace rochia de mireasă.

„Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult, mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi”, a declarat Rona Hartner, la tv.

De menționat este că Rona Hartner și Herve Camililleri urmează să divorțeze oficial peste o lună. Cei doi au ajuns deja la un consens și și-au împărțit bunurile. Ei își vor putea continua drumul fără a avea vreo remușcare din trecut.

„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul.

Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a mai declarat Rona Hartner.

”Nu mai aveam nimic în comun unul cu altul„

Rona Hartner a mai dat detalii despre despărțirea de Herve Camililleri.

“Nu mai aveam nimic în comun unul cu altul. Ne certam tot timpul. Trăiam vieți separate. El a decis să nu mai facem nici muzică împreună. Se duc trei ani de zile practic pe Apa Sâmbetei. Eu am decis să punem punct. I-am zis: basta! S-a întâmplat într-o seară. Noi, înainte de căsătorie, am făcut un jurământ de castitate.

După căsătorie am devenit proprietatea lui personală. Căsătoria ne-a despărțit practic. Dacă vreodată mă mai căsătoresc o să mă gândesc mai bine. Nu mă mai văd lângă Herve niciodată. Divorțul este obligatoriu.”, spunea Rona Hartner la ‘Teo Show”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI