Rona Hartner a dezvăluit, în sfârșit, motivul divorțului. „M-am căsătorit cu întunericul”. A ieșit totul la iveală

de: Bișinicu Andreea
16 10. 2022

Rona Hartner a trecut prin situații dificile, de-a lungul vieții. Depășirea bolii cumplite și divorțul de bărbatul pe care-l credea jumătatea ei mai bună au făcut din ea o femeie puternică și de neînvins, deși destinul a pus-o la mari încercări. Ce a declarat artista despre separarea de fostul ei soț.

Rona Hartner, adevărul despre motivul divorțului de Herve Camilleri

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având un zâmbet molipsitor și o energie debordantă. Nimeni nu ar spune că Rona Hartner a trecut prin cele mai dificile experiențe ale vieții sale, în doar câțiva ani.

Partenera de echipă a lui Johnny Romano de la Te Cunosc de Undeva a divorțat, acum un an de zile, de francezul Herve Camilleri, bărbatul pe care l-a considerat sufletul ei pereche.

Rona Hartner și fostul ei soț au fost căsătoriți timp de doi ani și jumătate, însă cântăreața susține că a fost nefericită pe parcursul întregii căsnicii.

Vedeta de la Antena 1 susține că fostul ei partener a încercat să o izoleze de toți cei dragi, inclusiv de fiica artistei, și să-și pună cariera și proiectele muzicale pe plan secund.

Rona Hartner mărturisește că știa că se află într-o relație toxică încă din primele luni de mariaj, însă a continuat să lupte, din iubire, pentru a încerca să-și salveze căsnicia.

„Uneori, persoana care vrea să te câștige stă foarte mult cu tine. Te face foarte fericit pe tine și vrea să distrugă tot ce e în jurul tău, să te izoleze. De aceea, vezi dacă persoana cu adevărat te iubește privind cât de mult îți iubește anturajul din jurul tău și lumea din jurul tău.

M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe.”, a povestit Rona Hartner la Vorbește Lumea.

„M-am căsătorit cu întunericul!”

Despărțirile sunt întotdeauna dificile, motiv pentru care artista a făcut tot posibilul pentru a merge mai departe cu viața ei.

Rona Hartner a apelat la religie și muzică pentru a-și alina suferința. Cântăreața s-a închis în studio, unde a compus câte o piesă pe zi, și a reluat albumul pe care-l abandonase, în urmă cu doar câțiva ani.

„Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zâzanie în care se certa din absolut nimic.

Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminică era coșmar.

Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul.”, a completat celebra vedetă la PRO TV.