Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de vineri, 6 martie

de: Dana Cazacu
06 03. 2020

Cel mai iubit show de divertisment, Românii au talent, a început de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul #10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv – ediția de vineri 6 martie

UPDATE: Golden Buzz, ia oferit Andra lui Țigaret Mihai, copilul de 13 ani care este ca un dicționar deschis al muzicii.


UPDATE: Dilu, Dula show, cu acest nume s-au prezentat doi mimi în această seară la emisiune. Pe o muzică modestă, cu mișcări de dans, cei doi au impresionat juriul
De asemenea, cei doi formează și un cuplu, fiind foarte fericiți împreună.
Este un exemplu pentru mine, i-a adresat iubita acestuia prietenului ei.
Cuplul a mers în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE: Un număr format din 4 bărbați ”dotați” au apărut pe scenă cu un număr de striptsi. Andra și-a pus mâinile la ochi de emoții. De asemenea Mihai pere a spus ”Mai bine nu mă uit”
Bartoș s-a întrebat, oare ce va juriza Mihai la aces număr. La un moment dat s-au dezbrăcat în chiloți!. Numele lor este ”DIRTY BOYS”
Bărbații au plecat acasă cu 3 de DA.

UPDATE: O studentă care aparține stilului Goth, pe nume Andreea Vlaicu, a creat un moment sentimental prin numărul ei. Andi ”Nu mă așteptam”. Liceeanca a plecat cu 4 de DA.


UPDATE: Jurații de la Românii au Talent sunt impresionați de numere noi și îndrăznețe, așa cum puteți urmări LIVE, mai jos. Concurenții își doresc să îi impresioneze pe Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și mihai Petre. Iată ce le-au pregătit!

UPDATE: Dana, o blondină cu un număr special de barman, a luat 3 de nu. Dar a primit un Da de încurajare din partea Andrei

UPDATE: O fetiță de numai 10 ani, pe nume Alexandra Sbenghea, a arătat cu un număr de contorsionism. Aceasta a plecat cu 4 de DA

UPDATE: Alexander, vine din Ucraina, cu un număr special de vioară pentru publicul din România. Un moment senzațional și de plină emoție, bărbatul a cântat la trei vioare odată, stând în picioare. Numărul a fost unul de senzație. ”Uluitor!”, a precizat Smiley.
Andi Moisescu a spus ”Ești Alexander the great”

UPDATE: Începutul a fost unul de senzație, un grup de 5 băieți au deschis show-ul cu un număr de Street Dans. Echipa lor a plecat în etapa următoare cu 4 de DA


Un număr de dans, prin care motivează copii să învețe, așa cum a zis Andi Moisescu, a primit 4 de DA. De asemenea Smiley și Pavel au tras o sperietură, în urma unei reacții chimice făcute de aceștia pe scenă

Vineri, de la 20:30, emoția atinge cote înalte pe scena talentului. Concurenți dornici să demonstreze că au reușit să învingă problemele prin care au trecut prin viață vor veni în fața juraților și vor da tot ce au mai bun pentru a primi ”DA”-urile mult visate.

”Deși nu ai studii, am avut senzația că am avut un profesionist în fața mea”, va spune Mihai Petre după ce va asculta vocea unui concurent.

Vineri, un copil minune de 13 ani îi va impresiona pe jurați

Talentul copiilor va duce din nou talentul la cel mai înalt rang, iar un puști de doar 13 ani va reuși să îi impresioneze pe jurați prin pasiunea și dăruirea lui pentru muzică: ”Eu trăiesc ceea ce cânt”. La finalul unui număr care îi va ridica pe toți în picioare, copilul va face o dezvăluire surprinzătoare:

”Mă pregătesc pentru doctorat, deja. Peste un an pot da doctoratul, la Viena. Voi fi doctor în muzică la doar 14 ani.”

Și de această dată, jurații vor trăi fiecare moment la intensitate maximă

Andi Moisescu va fi impresionat de concurenții care vor prezenta momente speciale care ascund povești impresionante de viață:

”Ți-ai găsit drumul, fără doar și poate” îi va spune unei concurente care va declara că s-a simțit mereu diferită, iar unui tânăr care își dorește să câștige premiul cel mare pentru a mulțumi familiei lui pentru susținere îi va face o declarație emoționantă: ”Excepțional, m-a făcut să simt nevoia să mă ridic în picioare”.

Un fost concurent revine în emisiune

Valentin Luca, fost finalist Românii au talent, revine în emisiune, de această dată în postura de susținător. El va trăi emoția din public, de unde va urmări un moment de ”flair bartending” oferit de o concurentă revenită din Italia pentru a-și demonstra abilitățile.

Emisiunea Românii au talent de la Pro Tv – ediția de vineri 6 martie.

Ce vor crede jurații și ce îl va face pe Smiley să spună despre el și Pavel că ”nimeni nu are grijă de noi”, aflăm în această seară.

Moment special pentru doamne în această ediție

Tot în această ediție, doamnele vor avea parte de un moment special! O trupă de băieți, formată în urmă cu doar 2 luni, va urca pe scenă și va oferi un dans de neuitat:

”Nu facem streaptease, rămânem în boxeri și bocanci”. aflăm astăzi, de la 20:30, pe PRO TV.

Românii au talent – #un10perfect